Keukenlampen

Keukenlampen kopen? Ideaal boven het aanrecht en aan het plafond, waarmee je in de keuken zorgt voor de verlichting die je nodig hebt. Om goed bij te kunnen kopen en bijvoorbeeld in een moderne of een landelijke stijl. Om de keuken er ook ’s avonds stralend uit te laten zien, waardoor het er een feestje wordt om je favoriete gerechten te bereiden. Met voldoende verlichting, dankzij de G9, GU10, E14 en E27 LED lampen die we speciaal daarvoor in ons uitgebreide assortiment hebben.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 829 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 829 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Dankzij LED kun je gebruik maken van keukenlampen met een relatief laag vermogen. Het wattage ligt een stuk lager dan bij traditionele lichtbronnen. In sommige gevallen heb je aan 3W of aan 6W al voldoende. Terwijl er natuurlijk ook modellen beschikbaar zijn met 12W, 18W of zelfs 30W aan vermogen. Om de keuken goed te verlichten, zodat je daar op een praktische manier gebruik van kunt maken. Vanaf het plafond of een andere plek in de ruimte, met voldoende licht op het aanrecht en de andere plekken waar je werkt met de heerlijk verse ingrediënten.

G9, GU10, E14 en E27 LED lampen voor de keuken

Zoek je naar specifieke verlichting voor in de keuken? Die er industrieel, stoer of juist modern uit moet zien? Van landelijk en klassiek tot de andere stijlen, je hebt de keuze uit een aantal verschillende types en soorten. Bekijk de G9-fittingen, net als de GU10, E14 en E27 LED lampen. Speciaal voor in de keuken, bijvoorbeeld in combinatie met de armaturen die je al hebt hangen. Om de verlichting te vervangen voor LED, zodat je de keukenlampen op een meer zuinige manier kunt gebruiken. Of met verlichting zonder een fitting, omdat je daar als geheel gebruik van kunt maken. Zodat je de keuken opnieuw vorm kunt geven, met verlichting die praktisch blijkt en tegelijkertijd zorgt voor een fijne sfeer.

Kijk bovendien goed naar de mogelijkheid om de LED lampen in de keuken te dimmen, net als naar de kleurtemperatuur. Je hebt daarbij de keuze uit warm witte verlichting (3000K en 3100K), uit natuurlijk witte verlichting (4000K) en uit helder of koel witte verlichting (5500K en 6500K). Het zorgt voor de uitstraling van het licht dat je zoekt, om daar op een heel sfeervolle of juist praktische manier gebruik van te maken. In de keukenlampen die je al hebt hangen, of met de nieuwe modellen die je bijvoorbeeld aan het plafond kunt ophangen.

Keukenlampen kopen

Wil je keukenlampen kopen en zoek je binnen de LED verlichting naar wat er beschikbaar is? Je hebt de keuze uit ovalen en ronde verlichting, net als uit rechthoeken en vierkanten. En sterker nog, er is zelfs LED verlichting voor de keuken in de vorm van een driehoek. Onder de lichthoek die je zoekt of met de lichtopbrengst die je belangrijk vindt. Om daar goed gebruik van te maken en om in de keuken te zorgen voor een fijne sfeer. Met de moderne of juist klassieke verlichting, net als in een sierlijke en landelijke of een meer industriële en stoere stijl.

We laten je graag zien wat er beschikbaar is als je zoekt naar LED keukenlampen. Voor boven het aanrecht en voor aan het plafond, zodat je daar op meerdere plekken goed gebruik van kunt maken. Om lekker bij te koken of om samen aan te schuiven. En te genieten van de heerlijke gerechten die je op tafel hebt gezet. We hebben veel van de verlichting gewoon voor je op voorraad. Dus bestel je die voor 23:00 uur? Dan kun je er de volgende werkdag al gebruik van maken tijdens het koken.