Kinder Tafellampen

Kinder tafellampen gezocht om jouw kleine op een leuke manier mee te verrassen? Wat dacht je van een LED lamp in de vorm van een hond, een kat, een giraf of wellicht een olifant? Het zijn de mooiste lampen voor kinderen, die je bovendien kunt bestellen in hun favoriete kleur. Bekijk de gele, blauwe, roze en witte LED tafellampen, waarmee je er bovendien voor zorgt dat dit goed past bij het behang en de andere gebruikte kleuren in de kamer. Wij helpen je graag inspiratie op te doen, net als samen met jouw kleine om een mooie nieuwe lamp uit te zoeken en die online te bestellen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

4 artikel(en)

Sorteer op

4 artikel(en)

Sorteer op

De kinder tafellampen met LED-verlichting hebben een prachtig ontwerp en zien er geweldig uit. Toch is dat niet alles, omdat je natuurlijk ook kunt rekenen op een aantal fijne technische eigenschappen. Wist je bijvoorbeeld dat de meeste van onze kinder tafellampen standaard dimbaar zijn? Dat betekent dat je daarmee zelf bepaalt hoe sterk de lichtbundel moet zijn. Heb je veel licht nodig om bij te kunnen leren of is het juist bedoeld als sfeerverlichting in de kinderkamer? Je stelt zelf in hoeveel licht de lamp moet uitstralen, om daar altijd op een mooie manier gebruik van te maken.

Kinder tafellampen: waarop letten?

Benieuwd waar je op moet letten om een goede keuze te maken uit de kinder tafellampen met LED? Net als met onze andere LED verlichting heb je de keuze uit drie verschillende kleurtemperaturen. De lampen zijn er in warm wit (3000K), als je zoekt naar een sfeervolle en warme verlichting. Ideaal als sfeerverlichting in de kinderkamer, waarmee je ervoor zorgt dat de lamp in sieraad wordt om te zien. Het is een mooie keuze in de slaapkamer van jouw kleine, net als op een studeerkamer op het bureau. En ben je op zoek naar meer natuurlijk licht? Kies dan voor 4500K. Het licht is dan natuurlijk wit, waardoor dit dicht in de buurt komt bij zon- en daglicht dat er anders naar binnen zou vallen.

Ten derde heb je de keuze uit helder wit of koel wit licht (6000K). Het is een meer blauwachtige lichtbundel, die ideaal is om bij te leren of bij te studeren. Het licht is koeler van kleur, waardoor je alles goed kunt zien en de lamp met het leuke ontwerp de mogelijkheid heeft om het bureau, de tafel en ook de rest van de kamer goed te verlichten. Op die manier heb je de keuze uit verschillende kleurtemperaturen, afhankelijk van hoe je de leuke lampen voor op tafel voor kinderen wilt gebruiken.

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, is morgen in huis met 100 dagen bedenktijd

Bekijk samen met je kleine jongen of meid de verschillende leuke ontwerpen. We hebben zowel de hond en kat tafellampen voor kinderen als de giraf en de olifant in de meeste gevallen gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat je die online kunt bestellen en dat wij er meteen voor je mee aan de slag gaan. Je hebt de tafellampen in LED voor kinderen snel in huis. En bestel je voor 23:00 uur? Dan kun je er zelfs de volgende werkdag al op rekenen. Ideaal om jouw kleine mee te verrassen, bijvoorbeeld door de lamp alvast klaar te zetten en aan te sluiten, om er meteen gebruik van te kunnen maken.

Wil je jouw kleine verrassen met de kinder tafellampen in LED? Bestel een hond, een kat, een olifant of de giraf. Je hebt de verlichting standaard 100 dagen op zicht, net als onze andere producten. Had je kleine toch liever een van de andere dieren gehad voor op de eigen kamer? Geen probleem, je kunt het product gewoon aan ons retourneren en een andere mooie lamp voor kinderen bestellen. Op die manier maak je daarmee altijd een goede keuze, waar jouw kleine jongen of meid ook zelf van zal gaan stralen.

Kinder tafellampen kopen

We maken het je graag makkelijk om de kinder tafellampen online te bestellen. Dat kan direct bij ons uit de eigen voorraad. Je bestelt een leuke lamp in de vorm van een hond, een kat, een giraf of een olifant. Bovendien zijn de lampen eenvoudig dimbaar en uitgevoerd in LED, waardoor ze een zeer lange levensduur hebben. Het zijn zuinige lampen die lang meegaan, waardoor je onderaan de streep dubbel bespaart.

Je krijgt op al onze lampen standaard 2 jaar garantie, net als de laagsteprijsgarantie. Dat betekent dat je een zo laag mogelijke prijs betaalt, terwijl je kunt rekenen op hoge kwaliteit. De LED kinder tafellampen zijn een hoogwaardige keuze, zonder dat je daarvoor veel kosten hoeft te maken. Bestel de lampen online, dan gaan wij er mee aan de slag en zorgen we ervoor dat je die snel in huis hebt.