LED High Bay

LED High Bay kopen? Een hoogwaardige keuze, bijvoorbeeld goed geschikt als magazijnverlichting. Met een hoge lichtopbrengst, zonder dat het om een hoog vermogen hoeft te gaan. Voor professionele toepassingen, waarbij 100 tot 200 Watt voldoende is om aan de belangrijke (NEN)normen te voldoen. En natuurlijk met de laagste prijs, dankzij onze laagsteprijsgarantie. Een voordelige keuze voor goede kwaliteit, zodat u profiteert van twee belangrijke voordelen. Van OSRAM en Ledvance, net als andere hoogwaardige merken waar u online de keuze uit heeft.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 31 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 31 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Benieuwd naar verlichting met de hoogste lichtopbrengst en in goede kwaliteit? Kies bijvoorbeeld de modellen met 10.000 tot 24.000 lumen of zelfs meer. Beschikbaar in bijvoorbeeld aluminium, waarmee u kunt rekenen op een hoogwaardig model. Goed van kwaliteit en ook waterdicht beschikbaar, dankzij de IP65-waarde. Dit betekent dat de verlichting goed bestand is tegen de invloed van vocht en vuil. U kunt er zowel buiten als in natte ruimten gebruik van maken, net als in andere professionele situaties waarvoor u zoekt naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

100 tot 200 Watt vermogen

Benieuwd naar het vermogen dat u nodig heeft als u kiest voor LED High Bay? Gebruikelijk zijn bijvoorbeeld 100W en 150W. Die kunt u gebruiken ter vervanging van bijvoorbeeld 800W, 1200W of zelfs 1600W. Die hoge vermogens zijn niet meer nodig, omdat de LED-verlichting op een veel meer zuinige manier omgaat met de elektriciteit die er beschikbaar is. U kunt vertrouwen op een hoge lichtopbrengst, ook als er geen sprake is van een (zeer) hoog vermogen. Wij kijken graag met u mee naar bijvoorbeeld de lichtopbrengst in lumen, zodat het daar niet aan zal liggen.

De armaturen voor uw LED High Bay zijn er bijvoorbeeld in grijs en in zwart. Op die manier kiest u voor stijlvolle of juist onopvallende exemplaren, die u goed kunt integreren in de rest van het interieur. En vindt u bijvoorbeeld het aantal branduren of de garantie belangrijk? We laten u zien op welke modellen u 5 jaar garantie krijgt en waarmee u kunt rekenen op tot wel 50.000 branduren. Een hoogwaardige keuze waar veel professionele organisaties al jaren gebruik van maken. Een stuk duurzamer dan traditionele High Bay verlichting, zodat u eenvoudig bespaart op de kosten. Met LED High Bay, uiteraard in de kleurtemperatuur waar u naar op zoek bent.

LED High Bay kopen: uitgebreid online aanbod

Gaat het u om verlichting in helder en koel wit (6000K) of in natuurlijk wit (4000K) voor in het magazijn? Wij laten graag zien wat er beschikbaar is en waarmee u een goede keuze maakt. Voor magazijnverlichting en verlichting in andere zakelijke omgevingen, afhankelijk van hoe u daar gebruik van wilt maken.

Tip: de LED High Bay verlichting dimmen? Een deel van ons assortiment is dimbaar. Dat betekent dat u zelf de lichtsterkte kiest. Uiteraard kunnen we u helpen om daar de juiste LED dimmer bij te vinden. U heeft dan zelf de controle over de hoeveelheid licht, bijvoorbeeld om dit gedurende de dag te kunnen variëren.

We hebben veel van de LED High Bay verlichting gewoon voor u op voorraad. Dat betekent dat u online de lampen kunt bestellen, waar we meteen mee aan de slag gaan. Bestellingen van voor 22:00 uur heeft u standaard de volgende werkdag al in huis. De snelste manier om LED verlichting voor uw magazijn te bestellen, net als voor andere toepassingen. Standaard 100 dagen op zicht en natuurlijk met onze laagsteprijsgarantie. De beste manier om LED High Bay’s te kopen, waarover we u bovendien uitgebreid kunnen adviseren.