LED Lampen GU10

LED lampen GU10 kopen? De bekendste keuze voor spotjes, beschikbaar in LED om daar een stuk zuiniger gebruik van te maken. Als complete set met alles wat je nodig hebt als als losse lampen die je ook per 10 stuks kunt bestellen. De goedkoopste keuze voor verlichting van goede kwaliteit, bijvoorbeeld dankzij het hoge aantal branduren. Veel hoger dan bij halogeenspots, waardoor je met GU10 lampen in LED investeert in lagere kosten en een lagere energierekening. Een duurzame keuze bovendien, beschikbaar in diverse afmetingen, vermogens en bijvoorbeeld met of zonder de mogelijkheid om te dimmen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 3093 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 3093 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Zoek je naar dimbare LED lampen GU10 of heb je die functie niet nodig? Maak aan de hand daarvan je keuze, net als door goed te kijken naar het vermogen. Wil je halogeenspots vervangen met een vermogen van 32W, 48W of zelfs 64W? Houd er rekening mee dat je veel minder vermogen nodig hebt als je gebruik maakt van LED. Het vermogen mag veel lager liggen, omdat je daarmee kunt rekenen op dezelfde lichtopbrengst in lumen. Gebruik de LED lampen GU10 in 4W, 6W of 8W. Je zal merken dat je de keuken, de woonkamer of de slaapkamer daarmee op precies dezelfde manier kunt verlichten.

Dimbaar en in warm wit

Wil je dimbare LED lampen GU10 kopen? Zorg ervoor dat je modellen kiest die daarvoor geschikt zijn. En combineer ze met de juiste LED dimmer, net als de rest van de set die je daarbij nodig hebt. Inclusief de bevestiging voor in het plafond of in een andere toepassing, afhankelijk van hoe je er gebruik van wilt maken. Met de juiste diameter, zodat het goed in het gemaakte gat past. Vergelijk de modellen in 50mm, 82mm en bijvoorbeeld 85mm of 90mm. Op die manier weet je zeker dat je er goed gebruik van kunt maken, ook ter vervanging van halogeenspots.

Zoek je naar ronde of juist vierkante LED lampen GU10 in bijvoorbeeld warm wit? Het is een populaire lichtkleur voor de LED spots, met een GU10-fitting. Warm wit kennen we ook als 2700K en 3000K. Goed geschikt voor in de woonkamer en de slaapkamer, om op een sfeervolle manier gebruik van te maken. En zoek je in plaats daarvan naar natuurlijk wit licht of helder en koud wit licht in 6400K? Wij helpen je online inspiratie op te doen met de verschillende uitvoeringen die er beschikbaar zijn. Ter vervanging van de verlichting die je al hebt of om daar meteen op een zuinige manier gebruik van te maken.

LED lampen GU10 kopen

Je kunt online GU10 LED lampen kopen, uiteraard met de eigenschappen waar je naar zoekt. Gaat het je om vierkante LED spots of juist de ronde modellen? Vergelijk ze online en houd rekening met de ruimte die er nodig is om ze netjes in te bouwen. Kijk naar de diameter van de verlichting, net als naar de hoogte die je nodig hebt om ze weg te werken. En kies uit lampen met glans of in een matte uitvoering, zodat je daar op een mooie manier gebruik van kunt maken.

We hebben de LED lampen GU10 in de meeste gevallen op voorraad. Vergelijk online de sets met 10 lampen, de complete set met alle benodigdheden en de losse lampen die je nodig hebt. Makkelijk online te bestellen, waarna wij ermee aan de slag gaan om de verzending voor je in orde te maken. Zodat jij de LED lampen met GU10-fitting snel in huis hebt. Ideaal om de bestaande halogeenverlichting te vervangen of om daar meteen op een duurzame manier mee aan de slag te gaan.