LED Tafellampen

Mooie LED tafellampen kopen? Prachtig voor op tafel en bovendien heel zuinig, om daar op een energie-efficiënte manier gebruik van te maken. Mooi van kwaliteit en natuurlijk goed te combineren binnen de diverse interieurs. Van heel stijlvol tot klassiek of juist modern. En komt u er met een van de tafellampen in LED niet helemaal uit of wilt u zeker weten dat die dimbaar is? We denken er graag over met u mee. Om aan te geven welke lampen er goed geschikt zijn, zodat u een goede keuze kunt maken uit ons brede assortiment.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
Subcategorieën

Artikelen 1 tot 24 van 418 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 418 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

De verschillende LED tafellampen zijn in een aantal gevallen dimbaar en zijn beschikbaar in de diverse kleurtemperaturen. Gaat het u bijvoorbeeld om helder of koel wit licht? Een keuze voor 6000K is dan de beste. Het licht bevat meer blauw, bijvoorbeeld goed geschikt om bij te werken of om u goed te kunnen concentreren. En zoekt u naar de kleur van daglicht, waarin al iets meer geel voorkomt? Een keuze voor 4000K in natuurlijk wit licht is dan een goede. De meeste tafellampen in LED zijn beschikbaar met 3000K. Dat is warm wit licht, om een goed boek bij te lezen of samen lekker lang bij na te tafelen.

Dimbare LED tafellampen

Uiteraard zijn de LED tafellampen er ook met dimbare verlichting. Er is dan sprake van een speciale LED dimmer. Dat voorkomt flikkering, iets dat kan ontstaan als u de verkeerde dimmer gebruikt bij LED lampen. De dimbare tafellampen zijn daar speciaal voor ontwikkeld, zodat u daar op een eenvoudige en mooie manier gebruik van kunt maken. Ideaal om het licht ’s avonds alvast een beetje te dimmen. Dat verhoogt de sfeer en zorgt er tegelijkertijd voor dat uw ogen alvast kunnen wennen dat het donkerder wordt. U zal beter slapen, terwijl de verlichting ’s morgens weer veel feller kan staan.

In een aantal gevallen leveren we de LED-lichtbron al mee. Kijk daar goed naar, als u een keuze wilt maken uit de LED tafellampen. In andere gevallen kunt u gebruik maken van een lichtbron die u al heeft of die u los bestelt. En gaat het u om een bepaalde lichtopbrengst in lumen of wilt u een bepaald wattage van de traditionele verlichting vervangen? Houd er rekening mee dat LED over het algemeen veel minder vermogen hoeft te hebben. Een lamp van 1W kan die van 8W vervangen en met 4W vervangt u verlichting van zo’n 32W. We adviseren u graag over de mogelijkheden, zodat u prachtige tafellampen in LED kunt kopen.

LED tafellampen kopen: uitgebreid online aanbod

Benieuwd naar de verschillende LED tafellampen en de mooie kleuren? Ze zijn er natuurlijk in wit en in zwart, makkelijk te combineren met de rest van het interieur. Een mooie keuze voor goede kwaliteit, die bovendien stralend combineert met de inrichting van de woonkamer, de gang of de keuken. En zoekt u naar een meer bijzonder model? Kies dan een tafellamp in bijvoorbeeld nikkel. Op die manier hebben we binnen ons assortiment altijd een mooi model, waarmee u kiest voor uitstekende kwaliteit.

De LED tafellampen hebben we in veel van de gevallen gewoon voor u op voorraad. Dat betekent dat u er niet lang op hoeft te wachten. In plaats daarvan gaan we er meteen mee aan de slag en heeft u de LED lamp daarna 100 dagen op zicht. Daarnaast kunt u natuurlijk gebruik maken van onze laagsteprijsgarantie. Dat betekent dat u de laagste prijs betaalt voor LED tafellampen van uitstekende kwaliteit. Een goede keuze om online te bestellen. En doet u dat voor 23:00 uur? Dan heeft de lamp(en) standaard de volgende werkdag in huis.