Stekkerlampen

Stekkerlampen in LED kopen? De ideale keuze voor eenvoudige verlichting meteen bij het stopcontact. Beschikbaar met een dimmer en een handige sensor, zodat de verlichting automatisch inschakelt als je er langs loopt. Het is een stekkerspot of een klein stekkerlampje, zowel in kunststof als in RVS voor een meer industrieel ontwerp. Handig voor op de gang en in de slaapkamer, net als op andere plekken in huis waar je altijd een lampje bij de hand wilt hebben.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

23 artikel(en)

Sorteer op

23 artikel(en)

Sorteer op

Kijk goed naar bijvoorbeeld het vermogen van de stekkerlampen. Om daar op een zuinige manier gebruik van te maken en tegelijkertijd voldoende lichtopbrengst aan te brengen. Bijvoorbeeld met 3W of met 4W, net als in 5W en in 6W. Het is veel minder dan met de traditionele lichtbronnen, omdat een LED lamp daar veel efficiënter mee omgaat. Om met weinig elektriciteit toch voor veel licht te zorgen, zodat je daar op een voordelige manier gebruik van kunt maken. Als investering in een lagere energierekening, bijvoorbeeld als je de huidige lampen vervangt door een stekkerspot op basis van LED.

Dimbaar en met sensor

Wil je de stekkerlampen op een flexibele manier gebruiken? Er zijn modellen die je kunt dimmen, waarmee je zelf de lichtsterkte daarvan bepaalt. Wil je bijvoorbeeld voorkomen dat het licht te fel is op het moment dat je er ’s nachts uit moet om naar het toilet te gaan? Gedimde verlichting is dan een goede keuze, bijvoorbeeld in warm wit (3000K) om rustig over te komen op de ogen. En zorg je ervoor dat je daarbij ook een sensor gebruikt? Dat zorgt ervoor dat je niet eerst op zoek hoeft naar het lichtknopje. In plaats daarvan gaat de verlichting vanzelf aan, zodat je jouw weg kunt vinden en niet struikelt over spullen die je daar per ongeluk had laten liggen.

Een aantal van de stekkerspots en stekkerlampen is voorzien van een richtbare lichtbron. Om die omlaag of juist omhoog te richten, net als op een andere manier die beter uitkomt in de ruimte waar je er gebruik van wilt maken. Voor een handig stekkerlampje op de gang of op een andere plek, waar je niet de mogelijkheid hebt om die neer te zetten of op te hangen. Zonder snoeren en andere extra’s, om er op een heel praktische manier gebruik van te maken en voor de verlichting te zorgen.

Stekkerlampen kopen: uitgebreid assortiment

Wil je stekkerlampen kopen? Wij zorgen er met ons uitgebreide assortiment voor dat je de keuze hebt uit tal van modellen. Let bijvoorbeeld op de lichthoek en kijk goed naar de vorm van de verlichting. Voor een strak en vierkant model, net als de meer sierlijke ronde uitvoeringen. Wij laten je zien wat er allemaal beschikbaar is, zodat je daar online op je gemak een keuze uit kunt maken. En gaat het je om wit of om bijvoorbeeld mat grijs? Zorg ervoor dat de verlichting niet te veel opvalt of maak daar op een voordelige manier gebruik van.

Wij zorgen ervoor dat je online een zo scherp mogelijke prijs betaalt voor een LED stekkerlamp. Goed van kwaliteit en op een makkelijke manier te gebruiken. Met een laag vermogen en toch een hoge lichtopbrengst, bijvoorbeeld in 3000K voor een warm wit licht dat prettig is voor de ogen. Ideaal voor op de gang en op de slaapkamer, net als op andere plekken waar je soms komt als het nog erg donker is. Met een sensor en een dimmer of zonder die extra’s. Bestel online, dan heb je de LED stekkerlampen die je koopt daarna 100 dagen op zicht.