Stopcontact Lampen

Stopcontact lampen kopen? Een heel praktische keuze, waarbij je geen snoer nodig hebt om die goed aan te sluiten. De makkelijkste manier om voor verlichting te zorgen, direct bij de aansluiting waar je de stekker in kunt steken. Verbonden met de rest van de lamp, zodat je voldoende licht hebt. Ideaal in de woonkamer, de slaapkamer of in een kantoor waar je goed wilt kunnen werken. Beschikbaar in een mooie uitvoering, zodat je ondertussen kiest voor een interessant design.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

22 artikel(en)

Sorteer op

22 artikel(en)

Sorteer op

Een lamp in het stopcontact kopen? Het is dé manier om er in de gang of op een andere plek voor te zorgen dat je daar genoeg licht hebt. Fijn in de avonduren en ’s nachts, of overdag als het af en toe een beetje te donker kan worden. Wij zorgen er met het mooie model voor dat je verlichting aan kunt brengen op de plekken waar je dit het hardst nodig hebt. Direct in het stopcontact, waardoor het niet nodig is om voor een andere aansluiting te zorgen. En waardoor je geen last hebt van eventuele snoeren, zodat je daar ook niet over kunt struikelen.

Richtbaar: praktische keuze

Wat is de beste keuze voor een stopcontact lamp? Een richtbaar model, waarmee jij bepaalt waar het licht naartoe straalt. Zorg er op die manier voor dat je de wand mooi kunt verlichten, net als een specifiek accessoire of een plek op de grond. Jij hebt de vrijheid om de lamp te richten, zodat het licht in de richting straalt die je nodig hebt. En natuurlijk weer eenvoudig aan te passen, als de situatie verandert of als je na verloop van tijd toch een ander idee hebt. Met de stopcontact lampen kun je alle kanten op, zodat jij altijd de volledige controle hebt.

Let er bij de keuze voor stopcontact lampen op dat je goed kijkt naar het type fitting waarvan sprake is. Het zal in de meeste gevallen gaan om een smalle en kleine of een brede en grote fitting. Dat betekent dat je gebruik maakt van een E14 fitting of een E27 fitting. In de beide gevallen kun je goed gebruik maken van LED lampen, ook als de eerste het onverhoopt niet meer doet. Of als je nu nog gebruik maakt van een gloei- of spaarlamp, die je graag wilt vervangen. Met LED zorg je er in de stopcontact lampen voor dat je daar op een veel meer zuinige en duurzame manier de ruimte mee kunt verlichten.

LED stopcontact lampen kopen

Wil je een LED stopcontact lamp kopen? Kijk dan ook goed naar het maximale vermogen. Dat zal lager liggen dan bij een gloeilamp of een spaarlamp. Het heeft te maken met het lagere vermogen, waarmee je op basis van LED toch kunt zorgen voor voldoende lichtopbrengst. Ideaal om de ruimte te verlichting of als sfeervolle keuze, die je direct in het stopcontact kunt steken. De mooiste manier van verlichten, waar je op een heel praktische manier gebruik van kunt maken.

Let verder op het materiaal van de stopcontact lampen, net als de beschermingsgraad (IP-waarde) die je kiest. En is er sprake van een schakelaar op het armatuur? Zorg ervoor dat je daar goed bij kunt op de plek waar je er graag gebruik van wilt maken. Het zijn de belangrijkste tips om een goede keuze te maken voor een van de lampen in het stopcontact. De makkelijkste manier om de verlichting aan te sluiten, zonder snoer en andere extra’s. Je steekt de stopcontact lamp meteen in het contact, zodat je er met stekker voor zorgt dat je de verlichting in kunt schakelen.