Vloerlampen

Mooie vloerlampen kopen? Van heel industrieel tot juist landelijk of modern, in zwart en in andere kleuren. Wij laten u zien wat er beschikbaar is, om online inspiratie op te doen. Een mooie keuze, in een Antal gevallen al inclusief de lichtbron om daarin te gebruiken. In warm wit (3000K) en in natuurlijk wit (4000K), net als in de meer heldere en koele witte tinten (6000K).

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 262 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 262 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Zoekt u een zwarte vloerlamp of juist een model in chroom en aluminium? Ga voor een stoere en industriële look of een meer model exemplaar. Geschikt om netjes in de hoek weg te werken of met de uitstraling die vraagt om een plaatsing midden in de ruimte. Met één of meerdere lichtbronnen, die dankzij het gebruik van LED een relatief laag wattage kunnen hebben. Mét voldoende lichtopbrengst, zonder dat de lamp warm wordt of veel energie verbruikt.

Let bij de keuze uit de vloerlampen onder andere op de verschillende fittingen die er beschikbaar zijn. Het gaat bijvoorbeeld om de typische kleine fitting (E14) en de grote fitting (E27), net als in een aantal gevallen om spotjes met een GU10-fitting. Ontdek het bij de verschillende lampen voor op de vloer, om daar de juiste lichtbronnen bij te bestellen.Tip: en komt u er zelf niet helemaal uit of heeft u vragen? Onze specialisten zitten voor u klaar, dus neem contact met ons op.

Industrieel, landelijk en meer

De vloerlampen zijn er in verschillende stijlen. Bijvoorbeeld heel industrieel, zowel dankzij de gebruikte kleuren als de lichtbron en de vormgeving. Als stevige en robuuste driepoot, terwijl de slanke modellen juist veel meer modern zullen ogen. En bent u op zoek naar een meer landelijke lamp? Die combineert kleuren en zorgt er met een dimbare lichtbron voor dat u zelf de lichtsterkte kunt kiezen. U heeft op die manier allerlei mogelijkheden, binnen het brede assortiment dat er online beschikbaar is.

Let goed op de eventueel dimbare lichtbronnen, omdat daar niet automatisch sprake van is. Een deel van de industriële en landelijke vloerlampen zijn dimbaar. Daarbij kunnen we ook een speciale LED dimmer leveren. Dat voorkomt flikkeren en zorgt er in plaats daarvan voor dat u er goed gebruik van kunt maken. Wij helpen u de verlichting samen te stellen en laten zien wat er beschikbaar is. Een goede keuze voor degelijke kwaliteit, waarvoor het daar niet aan zal liggen als u online een keuze maakt.

Vloerlampen kopen: uitgebreid online aanbod

Mooie vloerlampen gezien en daar online een keuze uit maken? We hebben veel van de lampen gewoon op voorraad, waardoor het niet nodig is om daar lang op te wachten. In plaats daarvan gaan we er meteen mee aan de slag. U kunt alvast een plek uitzoeken in de woonkamer, de slaapkamer of de gang. Bestellingen voor 23:00 uur heeft u standaard de volgende werkdag al in huis. Met onze laagsteprijsgarantie, zodat u daarvoor natuurlijk een lage prijs betaalt. En blijkt de lamp toch anders dan u had verwacht? U heeft de lamp 100 dagen op zicht, waardoor u die altijd nog kunt ruilen of retourneren.

We zijn uw specialist in LED vloerlampen. Een zuinige en duurzame keuze, dankzij het lage energieverbruik en het grote aantal branduren. Dat betekent dat de verlichting lang mee zal gaan, onafhankelijk van het model dat u kiest. In 3000K, 4000K of 6000K voor warm wit licht, natuurlijk wit licht of helder en koel wit licht. Aan de hand van uw voorkeuren, op basis waarvan we u bovendien goed kunnen adviseren. Met aandacht voor de fitting en de andere belangrijke eigenschappen, om er zeker van te zijn dat u een mooie keuze maakt voor een van de vloerlampen met LED.