Bouwlampen

Bouwlamp kopen? Bouwlampen bestel je eenvoudig online. Je betaalt de laagste prijs voor de hoogste kwaliteit. Bovendien heb je de keuze uit diverse kleurtemperaturen, kies je zelf het vermogen en de lichtopbrengst en kun je natuurlijk rekenen op een hoge beschermingsgraad tegen vocht en vuil.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 231 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 231 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Dus zoek je de beste bouwlamp voor op de bouwplaats, in de tuin of op een andere plek waar je veel licht nodig hebt? Onze LED lampen zijn van de beste kwaliteit, garanderen een hoge lichtopbrengst en gebruiken daarvoor maar weinig energie. Het maakt ze een goedkope en duurzame keuze.

Felle verlichting op de bouw

Bouwlampen stralen veel licht uit. De verlichting is bedoeld om bijvoorbeeld een terrein of een veld te verlichting, zelfs vanaf enige afstand. Dat zie je ook terug in de ontwerpen van de lampen. Ze zijn vaak voorzien van een beugel om de verlichting op te hangen of om die zelfs stabiel neer te zetten.

De bouwlamp bestel je op basis van het vermogen en de lichtsterkte die je nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat je voor de bouwlamp een zo laag mogelijke prijs betaalt.

LED: meer licht uit minder vermogen

Dankzij LED werkt de bouwlamp bijzonder efficiënt. Het vermogen van de verlichting is veel lager dan wat je gewend bent van traditionele lampen. Tegelijkertijd realiseert de LED lamp voor de bouw dezelfde lichtopbrengst. Dat betekent dat je met de bouwlamp onderaan de streep minder betaalt voor de energierekening. Dus moeten de lampen heel de avond en nacht branden of maak je er een langere tijd gebruik van? Een investering in LED verdient zich op termijn vanzelf terug.

Bouwlamp kiezen: 3 handige tips

Wil je een keuze maken uit de beschikbare bouwlampen? Met 3 handige tips helpen we je graag op weg:

 • Vermogen en lichtopbrengst

De lichtopbrengst van een bouwlamp hangt vaak samen met het vermogen van het model. Dus kies je een lamp met bijvoorbeeld 10W, 50W of 100W vermogen? De 150W lamp zal het meeste licht uitstralen. Let op: een vermogen van 100W in LED is vergelijkbaar met 500 tot 1.000W aan traditionele verlichting.

 • Kleurtemperatuur

De bouwlamp bestel je in de kleurtemperatuur die je wilt. Dat kan in 3000K voor warm wit licht, in 4000K voor natuurlijk wit licht en in 6000K voor helder of koel wit licht. Die laatste categorie levert de hoogste lichtopbrengst op, dankzij de meest felle lichtkleur.

 • IP-waarde

Wil je de bouwlamp buiten gebruiken? Let op de IP-waarde daarvan. IP44 is bestand tegen regen, IP65 of hoger kan nog veel beter tegen (regen)water.

Bouwlamp kopen

Zoek je een felle lamp voor de bouwplaats, in de tuin of op een ander terrein dat je uitgebreid wilt verlichten? Deze verlichting is daar goed voor geschikt. Je bestelt online de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. En heb je vragen over een van de modellen of andere verlichting? Stel ze onze specialisten, we vertellen je graag meer.

De lamp die je bestelt heeft 2 jaar garantie. Bovendien krijg je de LED verlichting 100 dagen op zicht. En bestel je de bouwlamp voor 22:00 uur ’s avonds? Dan heb je die de volgende werkdag in huis.