Huisnummer Verlichting

Huisnummer met verlichting kopen? Een mooie keuze aan de muur, die zowel overdag als ’s avonds goed zichtbaar is. Handig om visite de weg te wijzen en een mooie keuze naast de voordeur. Beschikbaar in de stijl die u zoekt, uiteraard op basis van duurzame LED verlichting. Ontdek de verschillende soorten buitenverlichting met een huisnummer die er beschikbaar zijn, om daar online op uw gemak een keuze uit te maken.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

5 artikel(en)

Sorteer op

5 artikel(en)

Sorteer op

Tip: besparen op de verlichting, door daar op een extra duurzame manier gebruik van te maken? Kies dan huisnummer verlichting op zonne-energie. Met een klein zonnepaneel om elektriciteit op te wekken, zodat het niet nodig is om de verlichting aan te sluiten op het stroomnet.

De huisnummer verlichting is er uiteraard met een schemerschakelaar. Het is een dag- en nachtsensor, die ervoor zorgt dat de verlichting alleen zal branden als dat nodig is. Zodra het buiten te donker begint te worden om het nummer eenvoudig af te lezen. Als u ’s avonds visite krijgt of om zelf op een stijlvolle en sfeervolle manier naar de deur te kunnen lopen.

Lichtopbrengst en lichthoek

Benieuwd wat de beste keuze is voor huisnummer verlichting en waarop te letten? Kijk bijvoorbeeld naar de lichtopbrengst, net als naar de lichthoek. De huisnummers zijn er met volwaardige verlichting. Die straalt bijvoorbeeld 750 lumen uit, dankzij verlichting met 10W. Op die manier is het huisnummer goed leesbaar en kunt u ook meteen het pad of een klein deel van de tuin verlichten. Gewoon met LED, waardoor de verlichting aan de andere kant maar weinig elektriciteit nodig heeft. Een zuinige keuze, om in de tuin en bij de voordeur op een mooie manier gebruik van te maken.

Een ander belangrijk aspect is de lichthoek, om na te gaan hoe de verlichting beschikbaar zal zijn. Gebruikelijk is een hoek van zo’n 120 graden. Op die manier straalt de verlichting breed uit, om het huisnummer ook vanaf de zijkant van de straat goed te kunnen lezen. Ideaal als niet iedereen automatisch recht voor de voordeur komt te staan, maar u toch wilt laten zien waar u woont. Mooie buitenverlichting voor het huisnummer, om op een praktische en stijlvolle manier gebruik van te maken. Aan te sluiten op het stroomnet of met een klein solar-paneel, zodat er altijd voldoende energie beschikbaar is.

Huisnummer verlichting kopen: uitgebreid online aanbod

Online huisnummer verlichting kopen of er met een nieuw nummer voor zorgen dat de visite ook ’s avonds de juiste voordeur kan vinden? Wij laten graag zien wat er beschikbaar is, zodat u daar online een keuze uit kunt maken. In de diverse afmetingen, zodat u daar goed op kunt letten om een mooi exemplaar te kiezen. Stijlvol naast de deur en bijvoorbeeld binnen het ontwerp van de rest van de tuin. En komt u er zelf niet helemaal uit? Stel ons uw vragen, dan adviseren we u graag over de buitenverlichting met een huisnummer.

Online profiteert u van een aantal belangrijke voordelen. U heeft bijvoorbeeld standaard 100 dagen bedenktijd. Bekijk de verlichting en ga na of het de oplossing is die u zoekt, voordat u een definitieve keuze maakt. Inclusief de laagsteprijsgarantie, zodat u zeker weet dat u niet te veel betaalt. Een fijn idee, waar we meteen mee aan de slag gaan zodra u de bestelling plaatst. U heet bestellingen van voor 23:00 uur standaard de volgende werkdag in huis. Bestel online uw huisnummer met verlichting, dan zorgen wij ervoor dat u daar vlot gebruik van kunt maken.