LED Bouwlampen

LED bouwlamp kopen? Je hebt bij BES LED een uitgebreide keuze uit de diverse modellen. Bestel een LED bouwlamp met de lichtopbrengst, het aantal branduren, het vermogen en de kleurtemperatuur die je zoekt. Wij zorgen ervoor dat je een goede keuze maakt, binnen de LED schijnwerpers die je online bestelt en daarna snel in huis hebt.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 236 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 236 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

LED bouwlamp 100 watt

De populairste keuze is de LED bouwlamp met 100 Watt vermogen. Ons meest robuuste model is gemaakt van aluminium en gaat tot wel 50.000 branduren mee. Dat garandeert goede verlichting, waar je in allerlei omstandigheden zonder problemen gebruik van kunt maken.

De LED bouwlamp is bestand tegen alle weersomstandigheden. Dat betekent dat je de LED bouwlamp binnen en buiten kunt gebruiken, op basis van een IP65-waarde. Dus zoek je een LED bouwlamp voor een verbouwing of andere uitdagende klus? Bestel de lamp online, dan gaan wij er voor je mee aan de slag.

LED schijnwerper met bewegingsmelder of bewegingssensor

De LED bouwlamp of schijnwerper kun je gebruiken in combinatie met een bewegingsmelder of bewegingssensor. Dat voorkomt dat je lamp de hele tijd moet laten branden. In plaats daarvan schakelt de verlichting automatisch in zodra er sprake is van beweging. Daarna gaat de verlichting ook vanzelf weer uit, om er heel gemakkelijk en energiezuinig gebruik van te maken.

Bovendien is de LED schijnwerper toch al een zuinige keuze. De LED lamp gebruikt maar weinig stroom, terwijl je toch kunt rekenen op een (zeer) hoge lichtopbrengst.

LED lamp: bouwlamp kopen?

Wil je een LED bouwlamp kopen? Je bestelt die eenvoudig online. Bij BES LED vind je de LED bouwlamp waar je naar op zoek bent. Uiteraard testen we de schijnwerpers en bouwlampen uitgebreid op kwaliteit. Daarom kiezen aannemers en projectontwikkelaars graag voor onze verlichting.

Dus zoek je een LED bouwlamp, een schijnwerper of een heel ander type LED lamp? In al die gevallen zijn we het adres waar je naar op zoek bent. En vind je het lastig om een keuze te maken? Vraag het onze specialisten, dan helpen we je er graag bij.