LED Bouwlampen

Zoek je een LED Bouwlamp? Bij BES LED heb je een uitgebreide keuze wanneer je een LED Bouwlamp wilt kopen. Zo hebben we LED Bouwlampen van verschillende lichtopbrengsten, branduren, vermogen en kleurtemperaturen. Bekijk direct ons assortiment aan LED schijnwerpers en bestel online met snelle bezorging.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 184 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 184 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

LED Bouwlamp 100 watt

De meest voorkomende LED bouwlampen zijn led bouwlampen met 100 watt. De LED Bouwlampen van BES LED hebben een robuust aluminium behuizing en gaan wel tot 50.000 branduren mee. Naast dat een LED Bouwlamp moet zorgen voor goede verlichting, is de robuustheid van een LED Bouwlamp een belangrijke factor in verband met mogelijke slechte weeromstandigheden. Bij BES LED zien we keer op keer dat de LED Bouwlamp 100 watt de meest gekozen type is tijdens verbouwingen.

LED Schijnwerper met bewegingsmelder of bewegingssensor

Om te voorkomen dat een LED Schijnwerper, wat overigens een synoniem is voor een LED Bouwlamp, continu op volle toeren brand is het aan te raden om een LED schijnwerper te nemen met een bewegingsmelder, ook wel bekend als een bewegingssensor. LED schijnwerpers met sensoren zorgen ervoor dat ze alleen volledig branden wanneer er beweging in de buurt is. Zodra er een tijd geen beweging is om de LED Schijnwerper, zal de LED Lamp niet meer zo fel branden. Dit is ideaal om ervoor te zorgen dat de bouwlamp extra lang mee gaat en er niet onnodig energie wordt verbruikt.

LED lamp: Bouwlamp kopen?

Met het grote assortiment aan LED Bouwlampen is BES LED het adres om je LED Bouwlamp te kopen. Ons assortiment is samengesteld met de grootste zorg en onze LED schijnwerpers zijn getest op kwaliteit. Het is dan ook niet verbazingwekkend om te zien dat aannemers en projectontwikkelaars kiezen voor BES LED. Of het nu over LED bouwlampen, LED schijnwerpers of hele andere LED verlichting gaat; BES LED is het juiste adres. Hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste LED verlichting? Onze klantenservice helpt je graag verder.