LED Floodlights

Onze LED floodlights garanderen de hoogste lichtopbrengst met het laagste vermogen, zodat je daar zuinig gebruik van kunt maken. Je kiest voor het beste van twee werelden, in een praktisch product dat op een zeer degelijke manier in elkaar zit. Goed geschikt voor binnen en natuurlijk ook voor buiten, dankzij de IP65-waarde. Goed beschermd tegen vocht en vuil, waardoor je daar zonder problemen gebruik van kunt maken en je kunt rekenen op een zeer lange levensduur.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 185 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 185 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

LED Floodlight

Je hebt de keuze uit een breed assortiment, uiteraard op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zoek je naar een model met 10W vermogen, ga je voor 30W vermogen of zelfs voor 100W of 200W vermogen? Onze LED floodlights en breedstralers zijn op die manier goed geschikt voor professionele toepassingen, net als voor bij jou in de tuin. Licht de oprit uit als je met de auto aan komt rijden of laat in de tuin precies zien wat er aan de hand is op het moment dat je het niet helemaal vertrouwt.

Met bewegingssensor

De LED floodlights zijn goed te combineren met bewegingssensoren, waarmee je ervoor zorgt dat die automatisch inschakelen als er sprake is van beweging. Het is op die manier de ideale de beveiliging van de tuin, omdat de lamp aan gaat zodra er iemand doorheen loopt. Handig als je zelf je weg probeert te vinden, en een fijn idee op het moment dat er iemand anders opduikt. Met de felle lampen op basis van LED blijft het verbruik laag, maar kun je wel rekenen op een zeer hoge lichtopbrengst. Je kunt precies zien wat er aan de hand is, of nagaan dat het vals alarm is en jij je geen zorgen hoeft te maken.

Zoek je een breedstraler op basis van LED? Dan zijn onze floodlights een uitstekende keuze. Je kunt gebruik maken van bouwlampen tot 200 Watt, waarmee je ervoor zorgt dat geen detail onbelicht blijft. De ideale keuze, beschikbaar in helder of koud wit licht of in warm wit licht. Je hebt op die manier de keuze uit verschillende kleurtemperaturen, al is het heldere licht de meest gangbare keuze. Je zorgt er daarmee voor dat de lichtopbrengst zo hoog mogelijk is, om alles goed in beeld te kunnen brengen.

100 of 200W

Twijfel je over het vermogen dat je nodig hebt in de LED floodlights? Ze zijn beschikbaar in 100W en in 200W, net als in minder krachtige vermogens. Houd er rekening mee dat het vermogen op basis van LED staat voor een veel hogere lichtopbrengst dan dat je met de traditionele lichtbronnen gewend bent. Met een lager wattage zorg je voor dezelfde hoeveelheid licht, waardoor je er op een meer zuinige manier gebruik van kunt maken.

Het lagere vermogen van de LED floodlights zorgt voor een lager verbruik, waardoor de stroomrekening lager uit zal vallen. Maak je er dagelijks enkele uren of zelfs dag en nacht gebruik van? Met de floodlights op basis van LED verdien je de investering dan eenvoudig terug, ook dankzij de zeer lange levensduur. Je kunt rekenen op een zeer groot aantal branduren, waardoor de lampen veel langer meegaan dan de traditionele modellen zonder LED.

LED floodlights kopen

Wil je een of meerdere LED floodlights kopen? Je hebt online de keuze uit een breed assortiment. Zo’n 98% daarvan hebben we bovendien voor je op voorraad, waardoor we de verzending daarvan meteen voor je in orde kunnen maken. Jij hebt de floodlights snel in huis, zodat je daar binnen of buiten mee aan de slag kunt.

Je hebt de LED floodlights net als onze andere producten standaard 100 dagen op zicht. Bovendien kun je rekenen op 2 jaar garantie en profiteer je van de laagsteprijsgarantie. Wij zorgen ervoor dat je de laagste prijs betaalt voor de floodlights op basis van LED, waarmee je de kosten tot een minimum kunt beperken. Bestel meteen, dan gaan wij er voor je mee aan de slag.