LED Floodlights

De LED floodlight garandeert de hoogste lichtopbrengst. Tegelijkertijd werkt de LED verlichting heel zuinig, dankzij een lager vermogen. Het combineert het beste van twee werelden in een product dat bovendien degelijk en robuust in elkaar zit.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 231 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 231 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Gebruik de LED floodlights binnen of buiten. De IP65-waarde garandeert goede bescherming tegen vocht en vuil, dus tegen de diverse invloeden van het weer. De LED lampen hebben een zeer lange levensduur en vormen daarmee een uitstekende investering.

LED floodlight

Je hebt de keuze uit een breed assortiment. De lampen met 10W, 30W, 100W of 200W aan vermogen hebben altijd de hoogste kwaliteit. Dat betekent dat je de LED Floodlight of breedstraler uitstekend professioneel kunt gebruiken. En gaat het je om verlichting in de tuin, voor de oprit of op andere plekken in en om het huis? Ook daarvoor zijn de floodlights goed geschikt. De LED lampen zorgen voor meer dan voldoende verlichting in iedere situatie.

Met bewegingssensor

Kies je voor een LED floodlight met bewegingssensor? De lamp zal automatisch inschakelen als er beweging is. Gebruik de lamp op die manier om de tuin, het terrein of een specifieke locatie te beveiligen. De verlichting schakelt in zodra er iemand langsloopt of rijdt. En wil je voorkomen dat je zelf door het donker de weg moet vinden? Ook dan zijn de lampen met een sensor een goede keuze.

Tip: kies je voor een floodlight op basis van LED? Zelfs als je die heel de tijd laat branden is het verbruik maar laag. Het lage vermogen voorkomt een hoge energierekening, terwijl de lichtopbrengst (zeer) hoog is.

Voor een breedstraler op basis van LED is onze LED floodlight een uitstekende keuze. De verlichting is er tot 200 Watt aan vermogen. Dat vermogen lijkt misschien laag, maar is te vergelijken met 1.500 tot 2.000 Watt van een niet-LED lamp. Je kunt rekenen op de hoogste lichtopbrengst, beschikbaar in warm wit, natuurlijk wit en koud wit licht.

100 of 200W

De LED floodlights zijn er met kleinere en grotere vermogens, voor meer of minder lichtopbrengst. De LED floodlight is er bijvoorbeeld met tot 100W of zelfs 200W vermogen. Het garandeert zeer veel licht, vergelijkbaar met traditionele verlichting met veel meer vermogen.

LED werkt efficiënt en energiezuinig. Dat betekent dat veel minder vermogen al kan leiden tot veel meer licht. Een lager wattage zorgt voor dezelfde hoeveelheid licht, zodat je de LED floodlight kunt gebruiken om heel de omgeving te verlichten.

Dankzij het lagere vermogen van de LED floodlight profiteer je van een lager verbruik. De stroomrekening loopt niet te hoog op. Zelfs als je de LED verlichting iedere dag of iedere nacht laat branden lopen de kosten niet hoog op. Dat betekent dat je de investering in een LED floodlight eenvoudig terugverdient, ten opzichte van traditionele verlichting die duurder is in gebruik. Bovendien kun je natuurlijk rekenen op een lange levensduur, met veel branduren.

LED floodlight kopen

Wil je een LED floodlight kopen? De LED floodlights zijn beschikbaar vanuit een breed assortiment. We hebben bijna alle verlichting gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat we de verzending meteen voor je in orde maken. En jij de floodlight snel in huis hebt om daar meteen gebruik van te maken.

De LED floodlight heb je net als onze andere producten standaard 100 dagen op zicht. Alle producten krijg je met minimaal 2 jaar garantie, terwijl je natuurlijk profiteert van de laagste prijs. Op die manier gebruik je een floodlight op basis van LED, zonder dat je daarvoor veel kosten maakt. En bestel je meteen? Wij gaan voor je aan de slag, zodat je de LED verlichting snel in huis hebt.