LED Schijnwerpers

LED schijnwerpers kopen? Het zijn grote delen lampen, die we in de meeste gevallen meteen uit voorraad kunnen leveren. Zoek je naar bijvoorbeeld 10W, 30W, 50W of zelfs 100W of meer vermogen? Deze hoge waarden zorgt voor een hoge tot zeer hoge lichtopbrengst tot 8.500, 12.750 of zelfs meer lumen. Een enorme lichtopbrengst, waarmee je ervoor zorgt dat de bouwplaats of de tuin tot in detail verlicht kan worden.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 186 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 186 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

LED Schijnwerper

De LED schijnwerpers zijn geschikt voor binnen en voor buiten, dankzij de hoge IP-waarde daarvan. De IP65-waarde geeft aan dat het goed mogelijk is om daar buiten gebruik van te maken, ondanks de regen, temperatuurverschillen en andere invloeden waar je mee te maken kunt krijgen. Sterker nog, de bouwlampen worden in principe alleen buiten gebruikt. In combinatie met een schemerschakelaar en in helder wit of in warm wit, afhankelijk van de kleur van het licht waar je naar op zoek bent.

Op wattage en met de juiste lichtkleur

Je hebt binnen de LED schijnwerpers de keuze uit een uitgebreid assortiment. Zoek je naar een bepaald wattage, zoals 10W, 20W, 30W, 50W of 150W? Wij zorgen er met de verschillende modellen voor dat je daar naar wens gebruik van kunt maken. En vind je het lastig om het wattage in te schatten, bijvoorbeeld in relatie tot traditionele schijnwerpers waar je altijd gebruik van maakte? Onze specialisten leggen het je graag uit, zodat je kunt rekenen op dezelfde lichtopbrengst met een lager verbruik.

Daarnaast heb je de keuze uit verschillende lichtkleuren. Gebruikelijk is licht in helder of koud wit. Het staat gelijk aan 6400K, waarmee je vanuit de LED schijnwerpers zorgt voor de meest felle en heldere verlichting die er is. De verlichting is ideaal om alle details op de bouwplaats of in de tuin goed zichtbaar te maken. Handig om de situatie goed in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat niets aan het zicht kan ontglippen. Aan de andere kant kun je gebruik maken van warm wit licht, als je de killere uitstraling niet mooi vindt.

Met schemerschakelaar

Wil je de LED schijnwerpers automatisch laten inschakelen? Dat kan op twee verschillende manieren. Je kunt daar een schemerschakelaar voor gebruiken, de verlichting gaat dan aan zodra het donker begint te worden. Als het weer licht wordt schakelt de verlichting uit, waardoor je er alleen gebruik van maakt op het moment dat dit nodig is. En wil je ervoor zorgen dat de lampen aangaan zodra er sprake is van beweging? Dan kun je de LED schijnwerpers koppelen met een bewegingssensor. Op die manier kun je bijvoorbeeld de bouwplaats of de tuin verlichten op het moment dat er iets aan de hand lijkt te zijn.

We zorgen er met ons uitgebreide assortiment graag voor dat je eenvoudig de juiste schijnwerper op basis van LED kunt bestellen. Een praktisch model van degelijke materialen, waarmee je zorgt voor voldoende lichtopbrengst. Tegelijkertijd is het een heel zuinige keuze met een lange levensduur, waardoor je daar onder de streep op een voordelige manier gebruik van kunt maken.

LED schijnwerper kopen

Wil je een LED schijnwerper kopen en zoek je daarvoor naar de laagste prijs? Dankzij onze laagsteprijsgarantie betaal je daarvoor nooit meer te veel. Je betaalt een scherpe prijs, voor een LED schijnwerper in de hoogst mogelijke kwaliteit. Ideaal dankzij de hoge lichtopbrengst en het lage verbruik van energie, net als dankzij de stevige en robuuste keuze met een lange levensduur.

Je hebt alle lampen die je online bij ons bestelt standaard 100 dagen op zicht, dus ook de schijnwerpers op basis van LED. Daarnaast kun je rekenen op 2 jaar garantie en hebben we 98% van ons assortiment voor je op voorraad. Bestel meteen online, dan heb je de LED schijnwerpers zo snel mogelijk in huis om er gebruik van te maken.