LED Schijnwerpers

Een LED schijnwerper kopen? Het zijn krachtige lampen op basis van LED, bijvoorbeeld met 10W, 30W, 50W of zelfs 100W of meer vermogen. Dat lijkt misschien weinig, maar LED werkt veel efficiënter dan traditionele schijnwerpers. Dus kun je rekenen op 8.500, 12.750 of zelfs meer lumen aan lichtopbrengst. De LED schijnwerper is goed geschikt voor de bouwplaats, voor de tuin of andere omgevingen die je wilt verlichten.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 231 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 231 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

LED schijnwerper

De LED schijnwerper kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Let bij een lamp voor buiten op de IP-waarde. Een IP65-waarde garandeert een goede bescherming tegen vocht en vuil, zodat je de lamp buiten kunt ophangen. Regen, temperatuurverschillen en andere weersomstandigheden hebben dan geen invloed op de lampen.

Onder andere bouwlampen zijn veelal IP65-gecertificeerd. Dat betekent dat je ze buiten kunt gebruiken. Bijvoorbeeld in combinatie met een schemerschakelaar en in warm wit of helder wit. Zo kies je de LED schijnwerper die precies aan jouw wensen voldoet.

Op wattage en met de juiste lichtkleur

Benieuwd hoe je de beste LED schijnwerper kiest uit ons assortiment? Bekijk bijvoorbeeld het wattage. Je hebt de keuze uit 10W, 20W, 30W, 50W en 150W. Binnen al die vermogens heb je de keuze uit meerdere modellen.

Tip: twijfel je over het wattage, omdat je nu nog geen LED gebruikt? Vertel onze specialisten welke schijnwerpers je nu hebt en wat het vermogen daarvan is. Dan vinden we daar het beste alternatief op basis van LED voor.

Bovendien heb je de keuze uit een LED schijnwerper in warm wit, natuurlijk wit of helder of koel wit licht. Dit laatste staat gelijk aan 6000K of 6400K. Het is de meest felle en heldere verlichting. Dat maakt de lampen goed geschikt om de bouwplaats of de tuin te verlichten. Er zal niets aan je aandacht ontglippen en je kunt je weg goed en veilig vinden. En zoek je juist een warmere uitstraling? Kies dan 3000K, voor warm wit licht uit de LED schijnwerper.

Met schemerschakelaar

Een LED schijnwerper met sensor kan automatisch inschakelen als het donker begint te worden. Of als er beweging is. Je hebt daarvoor de keuze uit twee sensoren:

 • Met schemerschakelaar

De LED schijnwerper met een schemerschakelaar schakelt in op het moment dat het donker begint te worden. En wordt het weer licht? Dan zal de schijnwerper ook vanzelf weer uitschakelen. Zo brandt de verlichting alleen als dat nodig is, om er energiezuinig gebruik van te maken.

 • Met bewegingssensor

Vind je het belangrijk dat de verlichting inschakelt bij beweging? Dan is een bewegingssensor voor de LED schijnwerpers een betere keuze. Je bepaalt zelf hoe lang de lamp blijft branden na beweging.

En wil je de beide sensoren combineren of zoek je naar iets anders? Wij helpen je de schijnwerper op basis van LED te vinden. Het is een praktische keuze op basis van goede kwaliteit, geschikt voor de lichtopbrengst die je zoekt. Vertel ons wat je zoekt, dan helpen wij je een duurzame en voordelige keuze te maken.

LED schijnwerpers kopen

Wil je een LED schijnwerper kopen? Bestel online en betaal de laagste prijs. Je profiteert van onze laagsteprijsgarantie, terwijl je kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Dat betekent dat de LED schijnwerper zonder problemen werkt en bijvoorbeeld heel energiezuinig is. De hoge opbrengst van de LED schijnwerpers garandeert een lage energierekening, zodat de investering zichzelf terugverdient.

De LED schijnwerpers die je bestelt heb je net als al onze andere lampen standaard 100 dagen op zicht. Bovendien krijg je minimaal 2 jaar garantie en hebben we bijna alle schijnwerpers voor je op voorraad. Dus bestel je meteen online? Wij gaan ermee aan de slag, zodat jij de LED schijnwerper zo snel mogelijk in huis hebt.