LED Straatlampen

De LED straatlamp is energiezuinig, enorm duurzaam en bovendien beschikbaar in allerlei soorten en maten. Dus zoek je een kleine en compacte lamp voor op straat, een groter model met een hoog vermogen of een bepaald materiaal zoals aluminium of kunststof? In ons brede assortiment vind je altijd de straatverlichting waar je naar op zoek bent.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

18 artikel(en)

Sorteer op

18 artikel(en)

Sorteer op

De LED straatlamp is een meer duurzame keuze dan de traditionele verlichting. Het energieverbruik ligt een stuk lager. Bovendien hebben de lampen veel meer branduren, waardoor ze minder snel aan vervanging toe zijn.

Zuinige straatverlichting

Zoek je naar LED straatlampen die efficiënter omgaan met energie? Een LED straatlamp is dan een goede keuze. Het vermogen van de verlichting ligt een stuk lager dan bij traditionele vergelijkbare lampen. Met dat mindere vermogen creëert de lamp echter minstens dezelfde hoeveelheid licht.

Een vermogen van 30W, 50W of 100W is op die manier vergelijkbaar met bijvoorbeeld 150W tot 500W of zelfs meer aan traditioneel vermogen. Er is veel minder energie voor nodig om tot dezelfde hoeveelheid licht te komen. Een LED straatlamp leidt tot lagere energiekosten, dus verdient zichzelf op termijn eenvoudig terug.

Natuurlijk wit of helder en koel wit

De LED straatlampen zijn er in verschillende kleurtemperaturen. Het is belangrijk om daar goed op te letten bij de keuze voor een specifiek model. De LED straatlamp is er in twee varianten:

  • Natuurlijk wit licht: 4000K

Het natuurlijk witte licht komt het meest dicht in de buurt bij daglicht. Het licht is goed geschikt om bij te navigeren en bij te parkeren. Het heeft een zoveel mogelijk neutrale kleur, die mensen op straat ervaren als wit.

  • Helder of koel wit licht: 6000K

Het heldere of koel witte licht heeft een sterkere neiging naar blauw. Dit licht maakt nog meer zichtbaar dan het natuurlijk witte licht. Het is goed geschikt als het licht feller moet zijn, om geen detail over het hoofd te zien.

LED straatlamp in alle afmetingen

De LED straatlamp is er in allerlei soorten en maten, zodat je die kunt bestellen in de afmetingen waar je naar op zoek bent. Dus zoek je een kleine en compacte LED straatlamp of juist een veel groter model? Bekijk de afmetingen van 355mm tot bijvoorbeeld 740mm en nog meer.

We zorgen er met ons brede assortiment voor dat je online eenvoudig de LED straatlamp bestelt waar je naar op zoek bent. En heb je vragen over een bepaald model? Stel ze onze specialisten, dan vertellen ze je er graag meer over.

LED straatlamp kopen

De LED straatlampen bestel je eenvoudig online. We hebben ze in de meeste gevallen gewoon voor je op voorraad. Bovendien geldt er voor iedere LED straatlamp minimaal 2 jaar garantie. En krijg je de verlichting natuurlijk 100 dagen op zicht.

En bestel je de LED straatlamp voor 22:00 uur? Dan heb je die standaard de volgende werkdag al in huis, omdat we er meteen voor je mee aan de slag gaan.