Priklampen

Priklampen kopen als ideale buitenverlichting? Een fijne keuze voor handige lampen, die je op een eenvoudige manier kunt plaatsen. Onder een boom, langs het pad, langs de oprit en op andere plekken in de tuin die je graag mooi wilt verlichten. Met lampen die je zo in de grond kunt zetten, om ze vervolgens te richten of om het licht in alle richtingen uit te laten stralen. Ontdek ons uitgebreide assortiment, met bijvoorbeeld ook de solar priklampen die werken op zonne-energie.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 38 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 38 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Op zonne-energie maak je natuurlijk de meest duurzame keuze. Je hoeft de verlichting niet aan te sluiten op het stroomnet, waardoor je daar gewoon gratis gebruik van kunt maken. En ga je voor de andere LED priklampen zonder zonnecel? Ook dan kun je ervanuit gaan dat het stroomverbruik niet veel voor zal stellen. Je kunt er op een heel duurzame manier gebruik van maken, waarmee je de stroomrekening drukt en je eigenlijk investeert in lagere kosten. Terwijl je mooie spots of andere lampen kunt plaatsen, waarmee je de tuin geweldig verfraait.

IP-waarde en kleurtemperatuur

Benieuwd hoe je de beste priklampen kiest? Let bijvoorbeeld op de IP-waarde daarvan. Het is bij buitenverlichting altijd belangrijk om goed te letten op de bestendigheid tegen vocht en water. Het kan flink regenen, iets waar de lampen goed tegen moeten kunnen om er buiten gebruik van te maken. Kies je bijvoorbeeld voor LED priklampen met IP44 of IP54? Je weet dan zeker dat daarmee geen problemen zullen ontstaan. Tenminste, zolang de lampen niet in het water komen te staan. En wil je het helemaal zeker weten? Kies dan voor IP65, waarmee je gebruik maakt van lampen voor buiten die helemaal waterdicht zijn.

De priklampen voor buiten kies je daarnaast aan de hand van de kleurtemperatuur van het licht dat ze uitstralen. Je hebt daarbij de keuze uit 3000K voor warm wit licht, uit 4200K voor natuurlijk wit licht en 5500K voor meer helder en koel wit licht. Ga je voor licht dat lijkt op daglicht of juist voor een meer sfeervolle keuze? Jij bepaalt hoe de verlichting eruit komt te zien. En de priklampen voor buiten zijn er zelfs in 2200K, waarmee je zorgt voor een nog meer warme tint. Om van de tuin een heel fijne plaats te maken, juist zodra het donker begint te worden.

Priklampen kopen: uitgebreid assortiment

Wil je LED priklampen kopen en ben je benieuwd naar het assortiment? Kijk goed naar de verschillende diameters en de grootte van de lampen, net als naar de kleuren en de gebruikte materialen. We helpen je graag inspiratie op te doen, net als met de verschillende manieren van bedienen. In een aantal gevallen kan dat met een app. En ga je voor dimbare verlichting voor buiten? Dan stel je de sfeer eenvoudig bij, bijvoorbeeld op het moment dat je ’s avonds laat nog even een borrel met elkaar wilt drinken.

De meeste priklampen in LED hebben we gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat we daar meteen mee aan de slag gaan op het moment dat je ze bestelt. Jij hebt ze daarna snel in huis, zodat je er mee aan de slag kunt om ze in de tuin te plaatsen. De verlichting die je bestelt heb je natuurlijk 100 dagen op zicht, net als de rest van ons uitgebreide assortiment. Op die manier weet je zeker dat je met bijvoorbeeld de LED priklampen een geweldige keuze maakt.