Prikspots

LED prikspots kopen? De makkelijkste manier om de verlichting in de tuin op een eenvoudige manier vorm te geven. Met spots die je gewoon in de grond kunt prikken, zoals de naam eigenlijk al verklapt. Makkelijk aan te sluiten en met voldoende lichtopbrengst om bijvoorbeeld een boom, een struik of een ander deel van de tuin uit te lichten. Voor een sfeervolle toevoeging, net als voor de praktische verlichting om het pad naar de deur te kunnen volgen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

21 artikel(en)

Sorteer op

21 artikel(en)

Sorteer op

De prikspots in LED kun je gebruiken met een GU10-spot, die je er zelf bij kunt kopen. Dat kun je natuurlijk doen in LED, waarmee je zeker weet dat de lamp niet te veel stroom zal verbruiken. Het is in plaats daarvan een zuinige keuze voor de tuinverlichting. Je investeert als het ware in een lagere energierekening, dankzij de spots die speciaal geschikt zijn om lang mee te gaan en minder energie te verbruiken. Tegelijkertijd is de lichtopbrengst prima, zodat je daar buiten op een mooie manier gebruik van kunt maken. Langs het pad en bij de oprit of op een andere plek, omdat je ze kunt plaatsen waar jij wilt.

Waterdicht: IP65

Benieuwd waar je op moet letten als je kiest voor bijvoorbeeld prikspots waar je LED verlichting in gaat gebruiken? Zorg ervoor dat ze bestand zijn tegen vocht en water, net als tegen stof en vuil. Belangrijke eigenschappen, die je kunt controleren aan de hand van de IP-waarde van het model. Gaat het bijvoorbeeld om een lamp met de waarde IP65? Dan weet je zeker dat je daar buiten zonder problemen gebruik van kunt maken. Om de verlichting ook een regenbui zonder problemen te laten doorstaan. Zodat je de verlichting in de zomer en winter kunt gebruiken, om het gezellig te maken en ervoor te zorgen dat je jouw weg kunt vinden.

De IP-waarde van de prikspots geldt voor het armatuur, dus daar hoef je je bij de keuze voor lampen geen zorgen over te maken. Je kunt iedere GU10-spot in het armatuur gebruiken, omdat je die waterdicht kunt afsluiten. Op die manier weet je zeker dat je er veilig gebruik van maakt en dat de verlichting niet ineens kapot kan gaan na een stevige regenbui. De behuizing zit op een stevige manier in elkaar en is gemaakt van bijvoorbeeld aluminium, waardoor dit net als de lichtbron zelf ontzettend lang mee zal gaan.

Prikspots kopen: uitgebreid assortiment

Zoek je een voor LED lampen geschikte prikspot, waarmee je bovendien een mooie keuze maakt in de tuin? Met name de modellen in mat zwart zijn populair. Dankzij de kleur die niet zo opvalt in de rest van de tuin. Ten opzichte van de donkere aarde waar je de spot insteekt. En bij de planten die je hebt staan, waartussen donkere delen ontstaan. De spot kan er op een eenvoudige manier in opgaan, waardoor het geheel er prachtig uit komt te zien. En begint het donker te worden? Dan verschijnt de verlichting en ontstaat er een heel bijzondere sfeer in de tuin.

Wil je prikspots kopen en daarin gebruik maken van LED verlichting? Je hebt online de keuze uit losse modellen en 3-packs, waarmee je ze op een voordelige manier samen kunt bestellen. Ideaal als je op de kosten wilt besparen, terwijl je heel de tuin van verlichting kunt voorzien. Om jouw weg te vinden of om het gewoon gezellig te maken. Door het pad of de bomen uit te lichten, net als het andere moois dat je hebt staan. En twijfel je nog over de prikspots die je kunt kopen? Je hebt ze standaard 100 dagen op zicht, zodat je zeker weet dat je daarmee een goede keuze maakt.