Solar Tuinverlichting

Op zoek naar solar tuinverlichting? Een uitstekende keuze voor buiten, dankzij de zonnecellen om elektriciteit op te wekken. Het is niet nodig om de verlichting aan te sluiten op het stroomnet. Met onze aanbiedingen betaalt u bovendien een lage prijs, zodat u geen grote investering hoeft te doen om er gebruik van te maken. Handig als buitenlamp met een sensor of in de tuin om de verlichting makkelijker aan te sluiten. Dankzij de zonnecellen, die elektriciteit opwekken als de zon schijnt of het buiten licht is. Om ’s avonds te branden, met elektriciteit uit de eigen accu.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 46 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 46 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Uiteraard is de solar tuinverlichting er in een aantal verschillende soorten en maten. Van klein en compact voor bijvoorbeeld aan de muur, om de verlichting bij de deur op te kunnen hangen. Tot grotere modellen, die u neer kunt zetten in de mooie delen van de tuin. Net als langs het pad, om er daar voor te zorgen dat goed zichtbaar is waar u moet lopen. Zoekt u naar sfeerverlichting of de meer functionele onderdelen? In de beide gevallen is het een goed idee om gebruik te maken van de tuinverlichting op zonne-energie.

IP-waarde van de tuinverlichting

Benieuwd waarop te letten als u wilt kiezen voor solar tuinverlichting? U kunt natuurlijk gebruik maken van de online aanbiedingen. Dat helpt eenvoudig op de kosten te besparen, mits de kwaliteit goed is. Wij zorgen ervoor dat u kunt rekenen op degelijke materialen met voldoende lichtopbrengst. Ondanks dat het gaat om 1 of 2 Watt. De LED-verlichting heeft maar weinig vermogen nodig om toch voldoende licht uit te kunnen stralen. Ideaal voor in de tuin, zodat u verlichting aan kunt brengen zonder dat het daarna aan sfeer en een mooie vormgeving zal ontbreken.

Let bovendien op de IP-waarde van de tuinverlichting. Die zegt iets over de mate waarin de verlichting bestand is tegen vocht en vuil. Binnen hoeft u daar weinig rekening mee te houden, behalve als u verlichting kiest voor de badkamer of een andere natte ruimte. Buiten is het veel belangrijker om hier goed op te letten. De IP-waarde 44 is in principe geschikt om buiten gebruik van te maken. Houd er wel rekening mee dat professionele kwaliteit vraagt om IP-65. Op die manier maakt het niet uit of het (langdurig) regent. De solar tuinverlichting is er goed tegen bestand, om er op een duurzame en bovendien veilige manier gebruik van te maken.

Solar tuinverlichting kopen: uitgebreid online aanbod

Enthousiast en wilt u solar tuinverlichting? U heeft de keuze uit een aantal verschillende modellen. Geschikt als buitenlamp aan de wand of om neer te zetten langs het pad en bij de mooie planten die er in de tuin staan. Als sierlijke model of juist heel compact, waardoor de lamp zo min mogelijk zal opvallen. Bekijk online de armaturen die er beschikbaar zijn, vaak in combinatie met een bewegingssensor. Dat betekent dat de verlichting alleen brandt als er iemand aanwezig is, om er op een meer zuinige en efficiënte manier gebruik van te maken.

U kunt online solar tuinverlichting kopen, in de meeste gevallen direct uit onze eigen voorraad. We hebben de verlichting voor u klaarliggen, om de bestelling meteen in orde te maken en die naar uw adres te verzenden. Bovendien heeft u de verlichting standaard 100 dagen op zicht, zodat u zeker weet dat u daarmee een goede keuze maakt. Bestel online de solar tuinverlichting die u zoekt, dan gaan wij daarmee aan de slag. En kunt u zo snel mogelijk gebruik maken van verlichting die brandt dankzij het licht van de zon dat op de zonnecellen valt.