Straatlampen

Straatlampen kopen? De straatverlichtingsarmaturen zijn goed van kwaliteit, werken natuurlijk op basis van LED en hebben bijvoorbeeld tot 5 jaar garantie. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt, voor hoogwaardige verlichting die geschikt is voor de verschillende weersomstandigheden. Dat betekent dat de lampen voor op straat werken in regen, bij hevige wind en in allerlei andere omstandigheden, om altijd het terrein, de straat of een ander buitengebied te verlichten.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

19 artikel(en)

Sorteer op

19 artikel(en)

Sorteer op

De straatverlichting op basis van LED heeft een kleurtemperatuur van 4000K, 6000K of zelfs 6400K. Het is op die manier verlichting die goed zicht oplevert, iets dat belangrijk is om bijvoorbeeld de weg te vinden, activiteiten te ontplooien of om de veiligheid te verbeteren. Wat het concrete doel ook is, de straatlampen zijn er goed voor geschikt. En kies je voor een hoog wattage, zoals een armatuur voor een lamp met 50W? De hoge lichtopbrengst garandeert dat je er goed gebruik van kunt maken, ook vanaf grotere hoogte.

Grote lichthoek en hoog vermogen

De straatlampen op basis van LED hebben een grote lichthoek. Die zorgt ervoor dat het mogelijk is om een breed gebied te verlichten. Het voorkomt dat je te veel armaturen dichtbij elkaar moet plaatsen. Het is in plaats daarvan voldoende om een aantal lampen op te stellen, die er samen voor zorgen dat er een verlicht geheel ontstaat. De lichthoek varieert van 100 graden tot 110 of zelfs 120 graden. Het is goed mogelijk om de lichtbundels in elkaar over te laten gaan, om met LED heel de straat te verlichten.

Tegelijkertijd heb je de keuze uit diverse wattages. Dus ga je voor een LED straatlamp met een vermogen van bijvoorbeeld 15W of 30W? Het zijn de minst sterke modellen, die goed geschikt zijn voor dichter bij de grond. En gaat het om verlichting die je wilt gebruiken voor in de tuin of in een andere kleinere omgeving? Ook dan zijn deze vermogens goed geschikt.

Voor terreinen, straten en andere buitengebieden kun je gebruik maken van de straatverlichtingsarmaturen met hogere vermogens. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld 50W, 100W en zelfs 150W. Het is op die manier goed mogelijk om de verlichting hoger op te hangen en er daarmee toch voor te zorgen dat er voldoende licht beschikbaar is. Het garandeert een hoge lichtopbrengst, bijvoorbeeld om voor een veilige situatie te zorgen waarin alles goed te zien is.

Straatlampen kopen: uitgebreid assortiment

Straatlampen kopen en benieuwd naar de verschillende merken die er beschikbaar zijn? Je hebt de keuze uit verlichting van ons eigen merk en die van Samsung. Op die manier bieden we A-kwaliteit voor een scherpe prijs, waarmee je de mogelijkheid hebt om de straat of een andere buitenruimte te verlichten. Dus gaat het je om een binnenplaats, een plek voor de deur of een oprijlaan? Zelfs bij een bedrijfsterrein met een groot oppervlakte is het goed mogelijk om gebruik te maken van de straatverlichting. Wij zorgen er met de verschillende modellen voor dat je kunt rekenen op de hoogste kwaliteit.

Het is bij de keuze voor straatverlichtingsarmaturen belangrijk om goed te kijken naar de mate waarin deze tegen water of vocht bestand zijn. En tegen vuil en stof natuurlijk, om ook die buiten te houden en daar geen last van te krijgen. Het zijn belangrijke eigenschappen, die voorkomen dat de verlichting na verloop van tijd problemen kan gaan vertonen.

Zoek je naar straatlampen die goed geschikt zijn om buiten te plaatsen, zonder daar vervolgens omkijken naar te hebben? Bekijk bijvoorbeeld de modellen met een IP65-waarde. Dit betekent dat ze behoorlijk waterdicht zijn en tegelijkertijd stof en vuil buiten zullen houden. Het is geen probleem om het er flink overheen te laten regenen. En sterker nog, zelfs bij het schoonspuiten zal het water geen kans krijgen om naar binnen te treden. Op die manier kun je er zonder problemen buiten gebruik van maken. Dit betekent dat je de straatlampen kunt inzetten om er de straat en andere buitenterreinen en -gebieden mee te verlichten.