Tafellampen Buiten

Tafellampen voor buiten kopen? Een mooie keuze, waar je dankzij LED op een heel zuinige manier gebruik van kunt maken. Met een laag wattage, dat toch voldoende biedt voor sfeervolle verlichting. Op batterijen of met een snoer, afhankelijk van hoe je daar gebruik van wilt maken in de tuin. Ontdek ons uitgebreide assortiment, bijvoorbeeld met de ronde en de rechthoekige tafellampen. Net als met de vierkante en ovale modellen voor buiten, die je op een mooie manier neer kunt zetten. Op tafel of op een andere verhoging, waarmee je er in de tuin eenvoudig een heel sfeervolle omgeving van maakt.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 56 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 56 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Zoek je een dimbare tafellamp voor buiten of juist een model dat altijd op een sfeervolle manier brandt? Je hebt de keuze uit een breed assortiment. Met heel kleine en compacte modellen of de grotere lampen, die je dankzij de handige hengsels toch eenvoudig kunt verplaatsen. Of met een hoge of juist lage lichtopbrengst, afhankelijk van hoe je er gebruik van wilt maken. Als sfeervolle keuze op tafel of om de ruimte daadwerkelijk te verlichten. Zodat jullie een spelletje kunnen spelen of je nog wat kunt lezen, dankzij de tafel lamp die je buiten neerzet.

IP-waarde en branduren

Benieuwd waarop te letten als je zoekt naar een tafellamp voor buiten? Kijk bijvoorbeeld goed naar de IP-waarde van de modellen. Het gaat om IP44 of om IP54. De IP-waarde zegt iets over de manier waarop de verlichting bestand is tegen vocht en stof. Een hogere waarde geeft een betere bescherming aan, zodat je daar buiten zonder problemen gebruik van kunt maken. Een aantal van de modellen is spatwaterdicht, terwijl sommige verlichting zelfs nog beter tegen water kan. En ook een regenbui zonder problemen zal doorstaan, waardoor je die lampen gewoon buiten kunt laten staan.

Kijk daarnaast bijvoorbeeld goed naar het aantal branduren. Om de verlicht op een heel duurzame manier te gebruiken. Veel van de verlichting heeft een batterij of een accu, die je bijvoorbeeld via USB kunt opladen. Om daar keer op keer gebruik van te maken, tijdens de soms 30.000 tot 50.000 branduren. Als duurzame keuze in de tuin, waarmee je er op tafel eenvoudig voor zorgt dat er altijd sfeervolle verlichting beschikbaar is. In een mooi vormgegeven armatuur, waarmee je er bovendien voor zorgt dat dit goed past bij de rest van de manier waarop je de tuin hebt ingericht.

Tafellampen voor buiten kopen

De tafellampen voor buiten zijn er natuurlijk in verschillende kleuren, net als in de zowel matte als glanzende materialen. Voor een moderne en strakke uitstraling of juist op basis van een meer klassiek ontwerp. Met een E27-fitting en een LED lichtbron of met de mogelijkheid om er zelf een lamp in te plaatsen. Iets waarmee we je graag helpen om een goede keuze te maken, voor verlichting die je eenvoudig neer kunt zetten als tafel lamp voor buiten. Zonder snoer en op een batterij of accu, of door de stekker in het stopcontact te steken. En daar tot laat op de avond gebruik van te maken, bijvoorbeeld op de zwoele zomeravonden.

We hebben veel van de tafellampen voor buiten gewoon voor je op voorraad, net als een groot deel van de rest van ons assortiment met LED lampen. Bestel je die voor 23:00 uur? Dan heb je ze standaard de volgende werkdag al in huis. De makkelijkste manier om ze uit te proberen en goed te bekijken. En je hebt ze standaard 100 dagen op zicht, zodat je zeker weet dat je met de tafellampen voor buiten een goede keuze maakt.