Waterdichte LED TL Armaturen

Waterdichte LED TL armaturen kopen? De beste keuze als je daar in een vochtige ruimte of zelfs buiten gebruik van wilt maken. Dankzij de goede bescherming tegen vocht en vuil, op basis van minimaal de IP65-waarde. Als beste bescherming tegen de invloeden van buitenaf, om zeker te weten dat je er op een hoogwaardige manier gebruik van kunt maken. Meer dan spatwaterdicht, dankzij de daadwerkelijk waterdichte modellen die je ook buiten zonder problemen kunt toepassen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 103 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 103 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Uiteraard zijn de waterdichte LED TL armaturen beschikbaar in een aantal verschillende kleurtemperaturen. Zoek je bijvoorbeeld naar helder of koud wit licht? Het is de beste keuze om goed bij te kunnen werken en bijvoorbeeld in detail alles zichtbaar te maken. Ideaal in een werkplaats of garage, net als op andere plekken waar de details belangrijk zijn.

En zoek je in plaats daarvan naar de waterdichte LED TL armaturen in natuurlijk wit licht, waarmee je het daglicht netjes na kunt bootsen? Of zoek je warm wit licht, waarmee je zorgt voor een sfeervol geheel? Waar je ook naar op zoek bent, wij zorgen ervoor dat je de TL-armaturen voor buiten en voor vochtige ruimten eenvoudig online kunt bestellen. In de afmetingen die je zoekt, net als op basis van het vermogen aan dat je nodig hebt.

Spatwaterdicht of echt waterdicht

Houd er rekening mee dat de waterdichte LED TL armaturen er in twee varianten zijn. Gaat het je bijvoorbeeld om een model dat spatwaterdicht is? Er is sprake van een IP54-waarde. Dit betekent dat spatwater niet tot problemen zal leiden. Aan de andere kant is het niet mogelijk om deze modellen buiten te gebruiken, omdat daar meer water bij kan komen kijken. Het armatuur kan in het water komen te staan of liggen, en de regen kan langere tijd aanhouden. Een IP54-waarde voor de LED TL-armaturen is dan niet voldoende.

Zoek je een LED TL-armatuur voor buiten? Maak dan gebruik van de modellen met minimaal IP65. Op die manier weet je zeker dat het vocht of water niet de kans krijgt om er naar binnen te dringen. Als professionele keuze, die je ook kunt gebruiken in een vochtige ruimte. Waar je de verlichting goed wilt beschermen, zodat je de waterdichte LED TL armaturen zonder problemen kunt gebruiken.

Waterdichte led tl armaturen kopen: uitgebreid assortiment

De waterdichte LED TL armaturen zijn er in verschillende kleurtemperaturen. Ga je bijvoorbeeld voor 6400K of 6500K? Ze zijn goed geschikt om tot in detail bij te werken. Terwijl 4000K zorgt voor daglicht en je met 3000K zorgt voor warm wit licht. Je hebt op die manier de vrijheid uit meerdere modellen, waarover onze experts je natuurlijk goed kunnen adviseren.

Houd er rekening mee dat het vermogen van de waterdichte LED TL armaturen een stuk lager kan zijn dan dat van de traditionele modellen. Dat heeft te maken met de zuinige manier waarop de LED-armaturen omgaan met de elektriciteit die er nodig is. Om de stroom om te zetten naar meer licht. Zodat je ondanks het lagere vermogen van bijvoorbeeld 9W of tot 40W toch kunt rekenen op een professionele keuze. Met voldoende verlichting om goed bij te kunnen werken, iets waar je de waterdichte LED TL armaturen waarschijnlijk voor zal gebruiken.

We hebben waterdichte LED TL armaturen in de meeste gevallen gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat je ze online kunt bestellen, waarna wij er meteen voor je mee aan de slag gaan. En je de LED TL-armaturen snel in huis hebt, om die toe te passen of om daar de bestaande modellen mee te vervangen.