CALEX LED Lamp

De CALEX LED lamp is een duurzame en bovendien mooie keuze. Het is een lamp voor meer dan licht alleen. Calex ontwikkelt verlichting die verder gaat dan het licht dat de lampen uitstralen. Bijvoorbeeld om te voorkomen dat je een kille TL-lamp moet aanzetten als je televisie gaat kijken. En wil je andersom juist focussen met helder witte LED lampen? Ook dat is mogelijk met een CALEX LED lamp. En draai je ze in een stijlvol armatuur? Dan maakt dit de sfeer en uitstraling compleet, precies zoals je het voor je ziet.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

 

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer de spelling of maak de zoekterm minder specifiek.

Heb je extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: +31 (0) 85 - 301 08 74 of mail ons.

Calex is een merk van specialisten. Zij weten hoe licht werkt, zowel technisch als in de ruimte. Dat merk je aan de lampen die je van dit merk bestelt. Ze zijn functioneel sterk en praktisch, en altijd op basis van LED. Dat betekent dat je de energierekening met de CALEX LED lamp lekker laag kunt houden. De verlichting heeft maar weinig vermogen nodig om toch tot de lichtopbrengst te komen die je zoekt. En gaat het je om warm wit licht voor een gezellige sfeer? Ook daar kun je heel zuinig voor zorgen.

Calex LED lamp: meer dan licht alleen

De CALEX LED lamp is er in sfeervol warm wit en in andere kleurtinten. De CALEX LED lampen stem je eenvoudig af op de sfeer die je zoekt. En wil je het vooral gezellig maken? Kies dan voor de filament lampen van het merk. Ze hebben een gloeiende draad, die lijkt op die van de gloeilampen waar we thuis lang gebruik van hebben gemaakt. Of bekijk de lampen voor winkels, showrooms en op andere plekken. Met de CALEX LED lamp maak je een uitstekende keuze.

Uiteraard kun je een dimbare CALEX LED lamp bestellen. Je kunt de verlichting dimmen, naar het lichtniveau dat je wenst. En zoek je bijzondere modellen binnen de nieuwe collectie van het merk? Bestel bijvoorbeeld rustieke lampen met een langwerpige vormgeving. Het is een stijlvolle keuze voor goede kwaliteit. Uiteraard op basis van LED, zodat je de CALEX LED lampen kunt gebruiken om de ruimte heel duurzaam te verlichten.

De CALEX LED lamp is er onder andere als hanglamp in een aantal verschillende varianten. Dus zoek je hanglampen voor de woonkamer, de eetkamer of de keuken? Maak het mooi en sfeervol. En kies je een mooi armatuur? Dan is het zelfs een mooie verschijning als de verlichting niet eens brandt. De CALEX LED lamp garandeert goede kwaliteit, zowel voor de verlichting zelf als in de materialen die er zijn gebruikt voor de armaturen er omheen.

Calex LED lamp kopen: uitgebreid assortiment

Je hebt voor de CALEX LED lamp de keuze uit een breed assortiment. Dus ben je op zoek naar warm wit licht, natuurlijk wit licht of helder of koel wit licht? Het zijn de belangrijkste keuzes, voor de woonkamer, de werkplek en de winkel. Maak het sfeervol of zorg ervoor dat je goed in de ruimte kunt werken. De CALEX LED lampen kun je heel flexibel inzetten, dankzij de diverse modellen en uitvoeringen die er beschikbaar zijn.

Ontdek bovendien de specifieke filament lampen van Calex. De LED lampen van het merk zijn bijzonder mooi om te zien, en net zo duurzaam en degelijk als de andere modellen. Hang ze op aan het plafond, en zorg er met bijvoorbeeld de CALEX LED lamp voor dat jullie heel sfeervol samen kunnen eten.

De CALEX LED lamp hebben we in de meeste gevallen gewoon voor je op voorraad. Je kunt die eenvoudig online bestellen, waarna wij er voor je mee aan de slag gaan. Je hebt de verlichting van het merk snel in huis, bijvoorbeeld om de huidige verlichting te vervangen. Dus wil je online een CALEX LED lamp bestellen? Wij maken het voor je in orde, zodat jij binnenkort kunt verlichten op basis van het zuinige en duurzame LED.