CALEX LED Lampen

Calex LED lampen kopen? Een mooie keuze, voor meer dan licht alleen. Omdat een lampje aandoen vaak simpel lijkt, maar daar veel techniek achter schuilgaat. En waardoor er meer bij komt kijken, iets waar Calex je graag meer over vertelt. Zodat je geen kille TL-lamp aan hoeft te doen als je televisie gaat kijken. En je andersom kunt focussen met licht dat je helpt om tot de beste prestaties te komen. Zomaar een paar voorbeelden van wat de lampen van Calex mogelijk maken, te gebruiken in mooie armaturen die bijdragen aan een fijne sfeer en stijlvol geheel.


Bij Calex weten de specialisten hoe licht werkt. Technisch en in de ruimte, om daar op een mooie en bijvoorbeeld heel functionele manier gebruik van te maken. En altijd op basis van LED, waarmee we er natuurlijk voor zorgen dat je de energierekening omlaag kunt brengen. Dankzij minder vermogen voor dezelfde of voor meer lichtopbrengst. Waarmee je heel de kamer kunt verlichten of waarmee je zorgt voor een fijne sfeer in de ruimte.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 192 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 192 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Meer dan licht alleen

Ga je voor sfeervolle verlichting? Dan maak je met de modellen van Calex een goede keuze. Bijvoorbeeld als je zoekt naar filament-lampen. Met een gloeiende draad, zoals de traditionele lampen waar we thuis lang gebruik van hebben gemaakt. En waarmee je er in de winkel, de showroom of op een andere plek voor zorgt dat het er mooi uit komt te zien.

Zoek je naar een dimbare lamp van Calex of gaat het je om de bijzondere modellen? Ontdek de Globe en bijvoorbeeld de rustieke modellen, die meer langwerpig zijn vormgegeven. Als stijlvolle keuzes van goede kwaliteit. Waarmee je natuurlijk gebruik kunt maken van LED, om de ruimte in het vervolg op een heel duurzame manier te verlichten.

Je hebt de keuze uit een aantal hanglampen en andere varianten. Waarmee je ervoor zorgt dat je de kamer op een sfeervolle manier in kunt richten. Natuurlijk als de verlichting brandt, net als op de momenten waarop je daar even geen gebruik van maakt. Dankzij de goede kwaliteit van de LED lampen van Calex. Zowel als het gaat om de gebruikte techniek als met de materialen die zijn toegepast, waardoor het geheel er altijd geweldig uit zal zien.

Calex LED lampen kopen: uitgebreid assortiment

Online Calex LED lampen kopen? Je hebt de keuze uit veel verschillende modellen. Bijvoorbeeld aan de hand van de kleurtemperatuur, waarbij warm wit de bekendste keuze is. Als sfeervolle verlichting, waar je in de woonkamer of in de winkel op een mooie manier gebruik van kunt maken. En ga je voor natuurlijk wit licht of zelfs een heldere of koele toepassing? Je kunt er heel praktisch mee verlichten, waardoor je de verlichting van Calex op meerdere manieren kunt gebruiken.

Bekijk de filament-lampen en de diverse vormen die er beschikbaar zijn. Binnen de LED lampen van Calex, die je in veel gevallen op een mooie manier op kunt hangen. Bijvoorbeeld aan het plafond, waarmee je er boven de (eet)tafel voor zorgt dat er een stijlvol geheel ontstaat.

We hebben de meeste LED lampen van Calex gewoon voor je op voorraad, waardoor het niet nodig is om daar lang op te wachten. In plaats daarvan zorgen we ervoor dat we er meteen voor je mee aan de slag gaan. Waarna jij de lampen snel in huis hebt, om die toe te passen. Dus zoek je Calex LED lampen om de huidige verlichting te vervangen of voor een andere nieuwe toepassing? Bestel ze eenvoudig online, dan maken wij het in orde.