Isolatietapes

Isolatietape kopen? Ideaal voor elektra of om iets waterdicht af te plakken. In wit en in zwart, net als in een aantal verschillende andere kleuren. Bijvoorbeeld als je ramen, daken of de kruipruimte wilt isoleren. Of als je de muur gaat afwerken en als je een elektrische stroom wilt beschermen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

15 artikel(en)

Sorteer op

15 artikel(en)

Sorteer op

Op welke manier je er ook gebruik van wilt maken, wij zorgen ervoor dat je daarvoor online de isolatietape kunt kopen. Zodat je de elektrische stroom kunt isoleren of om andere materialen op een waterdichte en hoogwaardige wijze af te plakken. Terwijl het gebruik natuurlijk eenvoudig is en je er op een voordelige manier gebruik van kunt maken. Dankzij een rol van bijvoorbeeld 20 meter, zodat je voorlopig voldoende van de tape hebt om mee te isoleren.

Kijk ook goed naar de breedte van de isolatietape, waarmee je ervoor zorgt dat je die in de juiste afmetingen bestelt. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de gebruikelijke 20mm breedte. Dat betekent dat je 2cm aan breedte gebruikt. Ideaal om elektrische stromen te isoleren en om op de andere genoemde manieren gebruik van te maken.

Isolatietape voor elektra en meer

De isolatietape voor elektra kun je op een aantal verschillende manieren gebruiken. Zorg er daarmee bijvoorbeeld voor dat je de elektrische draden kunt bundelen. Om in één oogopslag te erkennen waar ze bij horen en welke kleuren je niet door elkaar moet halen. Natuurlijk met de belangrijke isolerende eigenschappen, zodat je daar in combinatie met de elektra gebruik van kunt maken.

Zoals de naam al aangeeft heeft de isolatietape een sterke isolerende waarde. Waardoor je daar goed gebruik van kunt maken bij elektrische stromen. Iets dat niet lukt met andere tape, omdat je te maken zou krijgen met brandgevaar en andere risico’s. Zorg er daarom voor dat je isolatietape in de gereedschapskist hebt zitten, zodat je daar gebruik van kunt maken op het moment dat je het nodig hebt.

Het gebruik van de tape voor isolatie is heel eenvoudig. Het vormt zich naar het voorwerp en is makkelijk buigbaar. Als je de draden bij elkaar wilt brengen of op het moment dat je andere materialen aan elkaar wilt bevestigen. Waterdicht en in het zwart of wit, net als in de andere kleuren waar je gebruik van kunt maken. Voor elektriciteitsdraden en een aantal andere toepassingen, omdat je daar eenvoudig mee aan de slag kunt. Helemaal brandveilig en natuurlijk netjes volgens de normen, om je daar niet druk over te hoeven maken.

Isolatietape kopen: uitgebreid assortiment

Komen de draden die je bij elkaar wilt binden onder spanning te staan? Of zoek je om een andere reden naar isolerende tape? Je kunt online de isolatietape bestellen die je nodig hebt. Voor een scherpe prijs en in de verschillende kleuren. Per stuk of in een grotere hoeveelheid, afhankelijk van hoeveel je ervan nodig hebt. Bestel de isolatietape bijvoorbeeld in het zwart, net als in het groen, groen-geel, rood, wit en blauw. Zodat je goed kunt aangeven welke draden je bundelt. Of om daar op een heel andere manier gebruik van te maken natuurlijk.

Je kunt de isolatietape eenvoudig online bestellen, omdat we die in de meeste gevallen gewoon voor je op voorraad hebben. Wij zorgen ervoor dat je online de tape uit uitkiezen die je zoekt, waarna wij er voor je mee aan de slag gaan. Zodat jij je bestelling via Track en Trace in de gaten kunt houden, om precies in te schatten wanneer je die in huis hebt en ermee aan de slag kunt. Ervaar de makkelijkste manier om nieuwe isolatietape te bestellen, uiteraard met onze laagsteprijsgarantie. Zowel voor de losse stuks als voor de voordeelverpakkingen met 10 stuks.