Kabelhaspels

Kabelhaspel kopen om een kabel op te rollen? Wij zorgen er met onze modellen in de aanbieding en voor vaste lage prijzen voor dat je daarvoor niet te veel betaalt. Dus gaat het je om 50 meter of juist om maar 5 meter? Geen probleem, in de beide gevallen bestel je online de haspel die je daarvoor nodig hebt. Jouw kabels raken nooit meer in de knoop en je hebt andersom altijd een flink verlengsnoer achter de hand.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

14 artikel(en)

Sorteer op

14 artikel(en)

Sorteer op

Zoek je naar een manier om een extra stopcontact aan te brengen, bijvoorbeeld helemaal aan de andere kant van de kamer of het kantoor? En wil je daarvoor eigenlijk meerdere stopcontacten combineren? Als je wilt voorkomen dat de kabels steeds in de knoop raken is het verstandig om gebruik te maken van een haspel. Het is een handig alternatief, waarmee je de kabel zelfs automatisch kunt oprollen.

In grijs, rood en zwart

Zoek je een kabelhaspel in grijs, in rood of wellicht in zwart? Het zijn een paar van de kleuren waar je gebruik van kunt maken. Zo maak je een mooie keuze, voor een exemplaar dat niet te veel op zal vallen. En ga je aan de andere kant liever wel voor een opvallend model? Jij bepaalt, omdat je de keuze hebt uit een breed assortiment. Zo rol je de kabels voortaan heel eenvoudig op, om er daarna op een andere plek weer gebruik van te kunnen maken. Wij bieden je de vrijheid, met de haspels die er zijn voor de kabels.

Let bij de keuze voor een kabelhaspel bovendien op het maximale wattage dat je erop kunt aansluiten. Een aantal van de modellen is bijvoorbeeld geschikt tot maximaal 3.000 Watt. Dat is het wattage dat je gecombineerd kunt aansluiten, dankzij de bijvoorbeeld 4 stopcontacten die er op de haspel aanwezig zijn. Het zal in de meeste gevallen meer dan genoeg zijn, vooral als je er thuis of op een (klein) kantoor gebruik van wilt maken.

Verder zijn de kabelhaspels er in allerlei lengtematen. Dus heb je 50 meter nodig, om de stopcontact te kunnen verplaatsen naar de andere kant van het terrein of langs een aantal obstakels die ervoor zorgen dat het aantal meters snel oploopt? Je hebt de keuze uit modellen voor 50 meter en voor bijvoorbeeld 10 of 15 meter. We laten je online graag zien wat er beschikbaar is, waarmee je ervoor zorgt dat je een geschikte haspel koopt.

Kabelhaspels kopen: uitgebreid assortiment

De verschillende haspels voor kabels zijn gemaakt van ABS of een ander kunststof. Het maakt het degelijke keuzes, waar je op een fijne manier gebruik van kunt maken. Bovendien heb je zo min mogelijk last van slijtage, zodat je er langdurig mee uit de voeten kunt. Dit geldt voor zowel de kabel als voor de haspel zelf, en ook voor de stopcontacten waar je gebruik van maakt. Ze zitten op een oerdegelijke manier in elkaar, waardoor je daar bovendien standaard 1 tot 2 jaar garantie op krijgt.

We hebben veel van de kabelhaspels op voorraad. Dit betekent dat we daar meteen mee aan de slag gaan, op het moment dat je een bestelling plaatst. Zo weet je zeker dat je daar vlot gebruik van kunt maken, bijvoorbeeld om apparatuur aan de andere kant van de ruimte, het kantoor of het terrein aan te sluiten. En heb je vragen over een van de haspels of de andere producten bij ons uit het assortiment? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over.