Schakelmateriaal

Op zoek naar schakelmateriaal van goede kwaliteit, speciaal voor LED verlichting? Wij laten je zien wat er beschikbaar is, zodat je daarmee een goede keuze maakt. Zoek je een schakelaar voor buiten aan de wand? Gaat het je om een dimmer speciaal voor LED lampen? Wij helpen je het materiaal te bestellen wat je zoekt. En we leggen je uit waar je op moet letten, zoals de IP-waarde en bijvoorbeeld het vermogen dat je daarmee kunt dimmen of schakelen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
Subcategorieën

Artikelen 1 tot 24 van 223 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 223 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Ben je op zoek naar grijze of witte materialen? Het schakelmateriaal is beschikbaar in de verschillende kleurtinten, zodat je daar op een mooie manier gebruik van kunt maken. En wil je er buiten voor zorgen dat je een schakelaar kunt aanbrengen, zonder dat het vocht of vuil naar binnen kan treden en tot problemen leidt? Je hebt de keuze uit tal van aanbiedingen, waarmee je bovendien zeker weet dat je de laagste prijs betaalt.

LED dimmers en (buiten)schakelaars

Wil je LED lampen dimmen en zoek je daarvoor naar het schakelmateriaal? LED verlichting vraagt om een specifieke dimmer. Een reguliere niet-LED dimmer is helaas niet geschikt. De stroomvoorziening ziet er anders uit, waardoor de verlichting kan gaan knipperen, helemaal niet werkt of zelfs kapot gaat. Wij zorgen er in plaats daarvan voor dat je de mogelijkheid hebt om een geschikte dimmer te bestellen.

Let bij de keuze voor een dimmer voor LED of een (wand)schakelaar op het vermogen dat je daarmee kunt schakelen en/of dimmen. Dit bepaalt hoeveel verlichting en andere apparaten je erop aan kunt sluiten, zonder dat er problemen ontstaan. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit modellen die geschikt zijn van 0 tot 150W of zelfs tot 300W. Daarmee maak je eigenlijk altijd een goede keuze, met bijna onbeperkte mogelijkheden. En zoek je naar een model voor 3 tot 24W of tot 60W of 70W? Bekijk de diverse modellen, waarover we je ook goed kunnen adviseren.

De schakelaars zijn er voor binnen en voor buiten, zodat je daar op een hoogwaardige en veilige manier gebruik van kunt maken. Gaat het je om een wandschakelaar voor buiten? Let op de vormgeving en het materiaal, net als de IP-waarde hiervan. Met een waarde van IP44 of IP54 weet je zeker dat je daar buiten zonder problemen gebruik van kunt maken. Een hogere waarde geeft een betere bestandheid aan tegen vocht en/of vuil. Zo voorkom je dat het schakelmateriaal kapot kan gaan, om er veilig mee te schakelen.

Schakelmateriaal kopen: uitgebreid assortiment

Je hebt de keuze uit een breed assortiment met schakelmateriaal, dat bovendien regelmatig in de aanbieding is. Dus zoek je mogelijkheden voor binnen of voor buiten? Wij helpen je een goede keuze te maken, door je online te laten zien wat er beschikbaar is. En zoek je een stopcontact met een schakelaar of een specifieke dimmer voor LED verlichting? In de beide gevallen zorgen wij ervoor dat je die online kunt bestellen, zowel voor inbouw als voor opbouw.

Maak online je keuze uit de diverse materialen om mee te schakelen en te dimmen. We hebben de producten in veel gevallen op voorraad, wat betekent dat we daar meteen voor je mee aan de slag gaan. Jij hebt het snel in huis, om alles aan te sluiten en bijvoorbeeld de LED verlichting binnen en buiten te schakelen of te dimmen. En heb je vragen? Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer over wat de beste keuze voor je is binnen het schakelmateriaal.