Verlengsnoeren

Verlengsnoer kopen? De modellen in 5 meter, 25 meter en andere lengtematen maken het mogelijk om apparatuur op afstand aan te sluiten. Dus gaat het om een scherm, om een schoonmaakapparaat of misschien een printer die je tijdelijk op een andere plek wilt gebruiken? In al die gevallen is het belangrijk om een stopcontact naar het apparaat toe te brengen. Dat lukt met een verlengsnoer, dat natuurlijk beschikbaar is in allerlei soorten en maten. We laten online graag zien waar je gebruik van kunt maken, om het snoer te verlengen en een stopcontact te gebruiken op de plek waar je die nodig hebt.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 93 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 93 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

De verlengsnoeren zijn er in verschillende uitvoeringen. Dus ben je op zoek naar een zwart snoer of een wit snoer? Wij laten je zien wat er beschikbaar is, zodat je daar op een mooie manier gebruik van kunt maken. Wil je het snoer bijvoorbeeld wegwerken op een donkere vloerbedekking? Of juist langs een witte wand waar je thuis of op kantoor voor hebt gezorgd? In de beide gevallen kun je een kleur kiezen die daar goed bij past.

In ABS en kunststof: goede kwaliteit

Zoek je een verlengsnoer van 5 meter, van 25 meter of in een andere afmeting? Wij zorgen ervoor dat je die online op een voordelige manier kunt bestellen. En dat is niet alles, omdat je bovendien kunt rekenen op goede kwaliteit. Daarop krijg je bovendien 1 of 2 jaar garantie, zodat je zeker weet dat je met ons assortiment een goede keuze maakt.

De verlengsnoeren zijn er in ABS en in kunststof. Ook ABS is een hoogwaardig type kunststof, waardoor je in de beide gevallen kunt rekenen op een degelijk materiaal. Het gaat lang mee, zonder dat je er omkijken naar hebt. Dus zoek je een snoer om thuis of op kantoor te verlengen? Wij zorgen ervoor dat je de laagste prijs betaalt, terwijl je kunt rekenen op goede kwaliteit.

De verlengsnoeren die je kunt kopen zijn er al vanaf 1,5 of 2 meter. Zo kies je voor een kort en klein exemplaar, waarmee je er eenvoudig voor zorgt dat je verderop gebruik kunt maken van een stopcontact. En gaat het je aan de andere kant om een model van 3 meter, van 5 meter of van zelfs 25 meter? Je kunt daarnaast gebruik maken van 10 meter en bijvoorbeeld van 8 meter, zodat je er echt alle kanten mee op kunt. Wij helpen je het snoer te bestellen dat je zoekt.

Verlengsnoeren kopen: uitgebreid assortiment

Je kunt de verlengsnoeren online kopen. We hebben ze in de meeste gevallen op voorraad. Dat betekent dat je de snoeren snel in huis hebt, om er meteen gebruik van te maken. Je hoeft niets te installeren. Het is voldoende om de stekker in het stopcontact te steken. Aan de andere kant zit een ingang voor een stekker, waarmee je jouw apparaat of al he andere eenvoudig aansluit.

Wil je onze verlengsnoeren kopen? Maak een keuze uit de verschillende lengtematen, de beschikbare materialen en natuurlijk de kleuren waar je uit kunt kiezen. Ga je voor wit of voor zwart? In de beide gevallen betaal je een scherpe prijs en weet je zeker dat je kunt rekenen op de beste kwaliteit. Wij maken het je makkelijk om een ABS- of ander kunststof verlengsnoer te bestellen, waarna we er meteen voor je mee aan de slag gaan.