Kooldraadlampen

Kooldraadlampen kopen? Een mooie lamp met sfeer, dankzij de LED kooldraad die op lijkt te gloeien. En zorgt voor een bijzonder warme verlichting, goed geschikt voor in de woonkamer, de slaapkamer en bijvoorbeeld in de horeca. In lampen in allerlei vormen en bijvoorbeeld met zowel een E14 als een E27-fitting, om daar gebruik van te maken in bestaande armaturen. Met een veel lager verbruik dankzij LED, om de kooldraadlampen op een voordelige manier te gebruiken.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 209 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 209 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Benieuwd naar de beschikbare vermogens? Dankzij LED hebben de kooldraadlampen veel minder stroom nodig, om voor dezelfde hoeveelheid licht te zorgen. Bijvoorbeeld met maar 2W, 4W, 6W of 8W. Als mooie lampen, die er binnen voor zorgen dat je eenvoudig zorgt voor meer sfeer. In een lamp waarbij de verlichting goed zichtbaar blijft, zodat je er geen lampenkap voor nodig hebt.

Met E14- en E27-fitting

Zoek je specifieke E14 of juist E27 kooldraadlampen? Het zijn de twee verschillende soorten fittingen. De E14-fitting is de kleine van de twee. Een stuk smaller dan de E27-fitting, die geldt als de normale keuze. In armaturen die je al hebt zitten, waar je met de LED lampen dus gewoon gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld als je al een hanglamp hebt hangen of een staande lamp hebt staan. Die je wilt blijven gebruiken, maar niet meer met de traditionele verlichting die veel energie verbruikt. Door daar een LED-lamp in te doen. Met de kooldraadlampen die je online kunt bestellen, zodat je daar altijd een voordelige keuze mee maakt.

Een deel van de kooldraadlampen met LED is dimbaar, waardoor je de lichtsterkte daarvan zelf kunt instellen. Gewoon via een wanddimmer of met bediening op het armatuur zelf, afhankelijk van welke lamp je wilt gebruiken. Om het licht te dimmen en de sfeer te verhogen. Of om er op andere momenten juist voor te zorgen dat er genoeg licht beschikbaar is, zodat je daar fijn bij kunt lezen of zelfs bij kunt werken. Met mooie kooldraadlampen, die er ondertussen voor zorgen dat ze prachtig zijn om te zien.

LED lampen bestsellers

Kooldraadlampen kopen: natuurlijk en warm wit

Wil je kooldraadlampen kopen en ben je benieuwd naar het type licht dat ze uit zullen stralen? Je hebt de keuze uit warm wit en uit natuurlijk wit licht. Kijk goed naar de kleurtemperatuur in graden Kelvin. Met 2700 tot 3000K kies je voor warm wit licht. Zo’n 4000 tot 4200K is geschikt om het licht te laten stralen in meer natuurlijk wit licht. Zodat je het daglicht als het ware na kunt bootsen, met de LED verlichting die er beschikbaar is en waar je op een goedkope manier gebruik van kunt maken.

Bestel online de LED kooldraadlampen waar je naar op zoek bent. Met een mooie gloeiende draad en in een aantal gevallen dimbaar. In de kleurtemperatuur die je nodig hebt en met de fitting die je al gebruikt in de armatuur die je hebt staan of hangen. Langwerpig of in een mooie ronde vorm, net als met een kaarslamp die zorgt voor nog meer sfeer in huis. Waardoor de LED kooldraadlampen altijd een goede keuze zijn. Om de verlichting in huis, in de horeca of op een andere plek sfeervoller te maken en daar iedere avond uitgebreid van te genieten.