LED Downlights Inbouw

Een LED downlight voor inbouw kopen? Een mooie keuze om de verlichting netjes weg te werken, bijvoorbeeld in het plafond, in een keukenkastje of in een koof. We laten je met ons uitgebreide assortiment graag zien wat er mogelijk is. Zoek je naar verlichting in warm wit, in natuurlijk wit of bijvoorbeeld in helder en koel wit? Je hebt de keuze uit allerlei LED-verlichting, waarmee je altijd een zuinige en duurzame keuze maakt.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 319 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 319 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

De LED downlights hebben in wattage een veel lager vermogen dan traditionele lichtbronnen. Toch stralen ze dezelfde hoeveelheid licht uit, om daar op een heel zuinige manier gebruik van te maken. De energierekening kan omlaag, waardoor je de investering in de nieuwe LED lampen eenvoudig terugverdient. Deels dankzij het lagere verbruik, en deels dankzij het hoge aantal branduren dat je er gebruik van kunt maken.

Inbouw: vierkant en meer

Benieuwd naar de mogelijkheden tot inbouw? Dat kan met een rond armatuur, net als met de vierkante verlichting die er beschikbaar is. Op die manier zorgen we altijd voor de downlights die je zoekt, om de verlichting netjes weg te werken en daar op een stijlvolle wijze gebruik van te maken. De afwerking in bijvoorbeeld mat wit aluminium voorkomt dat de verlichting opvalt, bijvoorbeeld als je de lampen niet hebt ingeschakeld.

De inbouw verlichting kun je eenvoudig plaatsen, door goed te kijken naar de diepte en de inbouw diameter van de lampen. Kies LED downlights voor inbouw die er op basis van die afmetingen goed in passen, of houd daar alvast rekening mee als je nieuwe verlichting wilt plaatsen. Je voorkomt daarmee dat de verlichting niet goed past, waardoor het lastig blijkt om bestaande verlichting te vervangen of om nieuwe te plaatsen.

Overige LED Downlights

Uitgebreid assortiment

Je hebt de keuze uit een breed assortiment, bijvoorbeeld als het gaat om de lichtkleur waar je gebruik van kunt maken. Zoek je naar LED lampen in warm wit? Het gaat dan om 2700K of 3000K. De beide temperaturen staan voor warm wit licht, goed geschikt om televisie bij te kijken of gezellig samen bij te dineren.

Daarnaast kun je de LED downlights voor inbouw bestellen in bijvoorbeeld 4200K, waarmee je zorgt voor natuurlijk wit licht. Ook 4000K staat voor dat type licht, dat gedurende de dag op een aantal verschillende momenten goed geschikt is. Het heldere of koele witte licht staat voor 6000K of voor 6400K. Op die manier heb je met de verschillende kleurtemperaturen de keuze uit verschillende toepassingen van LED verlichting voor bij je thuis of op kantoor.

LED downlight inbouw kopen

Wil je LED downlights voor inbouw kopen? Let in ieder geval goed op de maten om het geheel in te kunnen bouwen. Dat is het belangrijkste als je er op een succesvolle manier mee aan de slag wilt. Je hebt de keuze uit ronde en uit vierkante inbouw LED lampen, net als uit een aantal rechthoekige modellen. Bekijk ons uitgebreide assortiment, ook op basis van het aantal wattages. De LED lampen hebben een lager wattage dan dat je met traditionele verlichting gewend bent, terwijl je op dezelfde lichtopbrengst kunt rekenen.

De LED downlights voor inbouw zijn op die manier heel zuinig en bovendien duurzaam, omdat je daar gedurende een groter aantal branduren gebruik van kunt maken. We zorgen er daarmee graag voor dat je een duurzame en bewuste keuze kunt maken, die het milieu spaart en waarmee de energierekening lager uitvalt. Let goed op de inbouwdiepte en de inbouw diameter, zodat je zeker weet dat je de LED downlights netjes kunt inbouwen.