LED Downlights met Sensor

LED downlights met sensor kopen? Beschikbaar voor inbouw en opbouw, om daar op kantoor, in de horeca en op andere plekken gebruik van te maken. In mat wit en in aluminium, voor de combinatie van hoogwaardige materialen met een mooie afwerking. En bijvoorbeeld met een bewegingssensor, die de bewegingen in 360 graden om de lamp heen in de gaten houdt. Om aan te gaan zodra je binnen komt lopen of wanneer er sprake is van andere beweging. Zodat je er dubbel zuinig gebruik van kunt maken. Met LED verlichting die alleen brandt als dat nodig is en daarna weer uit zal gaan.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 30 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 30 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Let goed op onder andere het wattage dat je met de LED downlights met sensor kunt vervangen. Heb je nu verlichting met 75W, 80W, 160W of zelfs 170W aan vermogen? De kans is groot dat je die verlichting kunt vervangen door veel meer zuinige modellen. Op LED, waardoor er minder vermogen nodig is om tot dezelfde hoeveelheid licht te komen. Dankzij een opbrengst tot 750 lumen, 1580 lumen of zelfs 2000 lumen. Zodat de LED downlights met sensor voldoende licht uitstralen en aan de andere kant niet meer zoveel energie hoeven te verbruiken. Ook niet als ze regelmatig branden, omdat er gedurende de dag eigenlijk altijd iemand aanwezig is.

Downlight met sensor

De LED downlights met sensor zitten op een heel duurzame en zuinige manier in elkaar. Dankzij de bewegingssensor waar de modellen gebruik van maken. Die de omgeving steeds in de gaten houden, om alleen in te schakelen als er sprake is van beweging. Bijvoorbeeld als je binnen komt lopen. En om het daarna zelf in de gaten te houden of je nog aanwezig bent of dat je weer vertrekt. Zodat de verlichting uit kan schakelen, zonder dat je er zelf aan hoeft te denken om de schakelaar weer om te zetten.

Je kunt met de LED downlights met sensor rekenen op een enorm aantal branduren. Die alleen tellen op het moment dat er iemand aanwezig is, waardoor de verlichting nooit brandt als dat niet nodig is. Dat betekent dat de 20.000 of zelfs 40.000 branduren zorgen voor verlichting waar je een enorme tijd mee vooruit kunt. Op kantoor en in de horeca, net als voor andere toepassingen waarvoor je zoekt naar hoogwaardige verlichting op basis van LED.

Bekijk direct al onze LED downlights.

Andere LED Downlights

LED downlights met sensor kopen: iedere kleurtemperatuur

Wil je LED downlights met sensor kopen? Je hebt de keuze uit bijvoorbeeld 12W, 20W en 24W. Voor verschillende vermogens, waarmee je eenvoudig zorgt voor de verlichting die je nodig hebt. Zonder aan de andere kant te veel stroom te verbruiken, waardoor je een heel zuinige keuze maakt. En de energierekening omlaag kan, zelfs als de sensor steeds iemand detecteert en de verlichting op die manier eigenlijk brandt. En gaat de verlichting regelmatig uit als er niemand aanwezig is? Dan is het een nog meer zuinige keuze, om onder de streep zoveel mogelijk te besparen en de energierekening te drukken.

Je kunt online LED downlights met sensor kopen, uiteraard in de verschillende kleurtemperaturen. Bijvoorbeeld als je zoekt naar heldere en koele LED verlichting, in 6000K. En zoek je naar licht dat lijkt op het daglicht? Dan is 4000K een goede keuze, voor het natuurlijk witte licht waarmee de downlights beschikbaar zijn. Voor opbouw en voor inbouw, net als wanneer je zoekt naar de warm witte keuze. In 3000K, zodat je er sfeervolle verlichting mee kunt inschakelen. Om op een mooie manier gebruik van te maken, terwijl je de LED downlights met sensor online natuurlijk op een eenvoudige en goedkope wijze kunt bestellen. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag.