LED Downlights

Een LED downlight kopen? De downlights zijn er voor inbouw en opbouw, als stijlvolle en duurzame verlichting aan het plafond. Onze LED downlights dragen bij aan een luxe uitstraling in de ruimte. Vind online de downlighter waar je naar op zoek bent, of stel ons je vragen. Dan helpen we je graag de juiste verlichting op basis van LED te vinden.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 25 tot 48 van 440 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 25 tot 48 van 440 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Je krijgt standaard 2 jaar garantie op iedere downlight. Daar doen we bovendien onze uitstekende service bij, zowel vooraf als nadat je de aankoop hebt gedaan. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt, zowel voor thuis als in professionele omgevingen.

LED downlight

De LED downlight is geschikt voor thuis en voor op kantoor, net als in winkels, showrooms en andere omgevingen. De downlight heeft een LED lamp, in combinatie met een armatuur dat je kunt inbouwen of als opbouwverlichting kunt gebruiken. De inbouw LED-verlichting is er in diverse standaardmaten. Dat maakt inbouwen makkelijker, ook als je de huidige verlichting wilt vervangen.

Let op: kijk bij inbouwverlichting goed naar de diameter van het gat in het plafond. Het gat mag niet te groot of te klein zijn. Houd rekening met de inbouwdiepte, de inbouwdiamater en de totale diameter van het gat. En kom je er zelf niet uit? Neem contact op, onze specialisten denken graag met je mee.

De LED downlight kun je op allerlei manieren gebruiken. Zoek je naar chique en moderne verlichting in de woonkamer? Naar praktische verlichting op kantoor of in een hal? Stijlvolle verlichting in een gangpad of slimme verlichting in een inloopkast? Het is allemaal mogelijke de LED downlights die je bij BES LED kunt bestellen. Wij garanderen je bovendien de beste prijs-/kwaliteitverhouding.

LED downlighters

De LED downlight ken je misschien als een LED spot. Het is plafond- of systeemverlicht. De LED downlighters zijn er voor inbouw en opbouw. Bovendien kun je ze krijgen in warm wit, natuurlijk wit en helder of koel wit licht. En zoek je een specifieke (inbouw)diameter? Maak online je keuze om de juiste verlichting te bestellen.

Welke kleurtemperatuur en afmeting je ook kiest, de LED downlighter is bij ons altijd een duurzame keuze. Met de LED downlights kun je op een voordelige manier verlichten, omdat de lamp relatief weinig vermogen heeft. En zoek je specifiek naar een vierkante, ronde of een rechthoekige spot? Wij hebben de LED downlight die je zoekt eigenlijk altijd in het assortiment.

Kelvin schalen

De LED downlight verspreiden het licht op een gelijkmatige wijze. De lichtopbrengst is hoog, terwijl het vermogen dat daarvoor nodig is beperkt is. Dat geldt voor de LED spots in de diverse kleurtemperaturen:

 • 3000K downlights

De LED spots zorgen voor warm licht en dragen bij aan de sfeer in de ruimte. Gebruik ze bijvoorbeeld thuis, in de supermarkt en in andere winkels.

 • 4200K downlights

Het natuurlijk witte licht is geschikt in supermarkten, fabrieken, in retailzaken en in andere ruimtes waar je voor een neutrale sfeer wilt zorgen.

 • 6000K downlights

De LED downlights in 6000K zorgen voor helder of koel wit licht. Gebruik ze in fabrieken, garages, laboratoria, ziekenhuizen en andere ruimtes waar je fel en neutraal licht nodig hebt.

Let op: de LED downlight in 6000K is meestal niet geschikt voor thuis.

LED downlight inbouw

De inbouw LED downlights worden één geheel met het oppervlakte waarin je die monteert. Het creëert een zeer strak en fraai design in het plafond. Dus combineert je een paar van de LED spots? Er ontstaat een luxe uitstraling, met voldoende lichtopbrengst.

Bovendien maak je met de LED downlight voor inbouw een heel duurzame keuze, dankzij het relatief lage vermogen. De LED spots stralen veel licht uit, kunnen bijvoorbeeld de muur of heel de ruimte verlichten en leiden ondertussen tot een lagere energierekening.

Voor opbouw

En zoek je een opbouw LED downlight? Je kunt de LED downlights gebruiken in combinatie met een opbouwarmatuur. Dat betekent dat de verlichting goed zichtbaar is. Het armatuur is er in verschillende mooie materialen, bijvoorbeeld in zwart, wit en grijs. Op die manier draagt de verlichting bij aan het karakter en de dynamiek van de ruimte. Houd er rekening mee dat de downlights niet zijn weggewerkt, waardoor ze meer aandacht trekken en een speelsere look hebben.

Dimbaar

Een deel van de LED downlights is dimbaar. De LED spots zijn extra energiezuinig, omdat je de lichtsterkte zelf naar wens kunt aanpassen. De LED downlight is standaard al heel zuinig. Met dimbare downlights sla je een dubbele slag ten opzichte van de reguliere en traditionele downlighters die je nu mogelijk nog gebruikt.

Let op: kies je voor een dimbare downlight op basis van LED? Gebruik daar ook een goede LED dimmer bij. Dat voorkomt flikkeren en andere problemen met de verlichting. En let op de kwaliteit daarvan. Een te goedkope dimmer kan leiden tot inbranden van de lamp of zelfs kortsluiting.

Bij BES LED hebben we een breed assortiment dimbare downlights. Dat betekent dat je kiest voor een hoogwaardige LED downlight, waarvan je zelf de lichtsterkte kiest. En zoek je daar de juiste LED dimmer bij? Daar kunnen onze experts je uitstekend over adviseren.