LED Lampen E27 1 Watt

LED lampen met een E27-fitting gezocht met een laag vermogen? Kies de verlichting met 1 watt, goed geschikt om bijvoorbeeld op een feestelijke manier op te hangen. In rood, blauw, groen en bijvoorbeeld geel. De verschillende kleuren en het lage vermogen maken het sfeervolle verlichting, waar je op allerlei manieren gebruik van kunt maken. Ideaal in een slinger of in andere armaturen, ook als je die eerder voor gloeilampen en andere verlichting gebruikte.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

12 artikel(en)

Sorteer op

12 artikel(en)

Sorteer op

Wil je gloeilampen vervangen door zuinige modellen, op basis van 1 watt? Je kunt vertrouwen op voldoende lichtopbrengst, in een brede straal van 270 graden. Op die manier zijn de E27 LED lampen met 1 watt goed geschikt om het gekleurde licht overal naar uit te laten stralen. Verlicht de kamer of gebruik ze in combinatie met andere lampen die je op een feestelijke manier instelt. Ondanks het lage vermogen van 1 watt kun je rekenen op voldoende lichtopbrengst, dankzij het gebruik van zuinige LED lampen.

In blauw, geel, groen en rood

De LED lampen met 1 watt vermogen zijn er in verschillende kleuren. Leuk om te combineren en goed geschikt om de ruimte een feestelijke uitstraling te geven. Zoek je naar LED verlichting in bijvoorbeeld blauw? Bestel een losse lamp of maak gebruik van onze voordeelpakketten met 10 stuks. Kleur op die manier heel de ruimte in het blauw, net als in het groen, geel of in het rood. Wij helpen je inspiratie op te doen met de verlichting met 1 watt vermogen. Een mooie keuze met een reguliere E27-fitting, waardoor het daar niet aan zal liggen.

Benieuwd naar de lichtopbrengst van de verschillende gekleurde LED lampen met 1 watt vermogen? Kies voor 12, 34, 68 of bijvoorbeeld 105 lumen. Een mooie keuze voor een beperkte lichtopbrengst, waarmee je eenvoudig zorgt voor een gezellige en feestelijke sfeer in de kamer. De lampen zijn geschikt voor verschillende doeleinden en laten zich makkelijk plaatsen. Stap over naar LED, zonder dat je daar nieuwe armaturen of andere aansluitingen voor nodig hebt. Met LED kun je rekenen op minimaal 20.000 branduren, zodat je daar een lange tijd mee vooruit kunt. De beste keuze om jouw verlichting te vervangen, waarna je daar op een heel zuinige en duurzame manier gebruik van kunt maken.

Populaire E27 lampen

1 watt LED lampen met E27-fitting

De 1 watt LED lampen met een E27-fitting zijn aan de buitenkant bijna niet te onderscheiden van een traditionele gloeilamp. De fittingen zijn hetzelfde als die van de modellen die je al kent, waardoor het eenvoudig is om de lamp erin te draaien. De grote fitting van de lampen in kleur zorgt ervoor dat je die overal kunt plaatsen, zowel in een lichtslang als in andere armaturen die je al hebt zitten. Het lage vermogen van 1 watt voorkomt een hoge energierekening, terwijl je er zonder problemen jarenlang gebruik van kunt maken.

Zoek je naar lampen in kleur met een grote fitting? De 1 watt E27-lampen bij ons uit het assortiment zijn dan een uitstekende keuze. Ideaal als vervanging van de traditionele gloeilampen die je hebt zitten en een zuinige keuze voor nieuwe toepassingen die je op het oog hebt. Wij helpen je inspiratie op te doen met alle verlichting van goede kwaliteit, waar je heel duurzaam gebruik van kunt maken. Een zuinige keuze voor nieuwe LED lampen met E27-fitting, op basis van 1 watt vermogen. In blauw, rood, groen en in blauw, zowel voor de losse lampen als wanneer je zoekt naar een pakket met 10 stuks.