LED Lampen E27 Design

LED lampen met E27-fitting in een mooi design kopen? Je hebt de keuze uit prachtige verlichting, waaraan je aan de buitenkant niet ziet dat het gaat om LED lampen. Het is een moderne en zuinige keuze, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van de sfeer. Dat komt door de prachtige vormgeving van de modellen, net als door de warme kleur van het witte licht dat ze uitstralen. Goed geschikt voor in de woonkamer en de slaapkamer, net als in andere ruimte waarvoor je zoekt naar moderne en mooie lampen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 65 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 65 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

LED lampen E27 zijn populair, zo ook de design E27 LED Lampen. De design LED lampen met E27-fitting zijn een prachtige keuze, waarmee je de energierekening eenvoudig omlaag kunt brengen. Zoek je naar een design-lamp in amberkleur of in titanium? Je hebt de keuze uit verschillende soorten glas, vormgegeven op verschillende unieke manieren. Van heel breed en uitgesproken tot de meer strakke vormen, bijvoorbeeld in combinatie met de uitstraling van een filament-lamp. De LED verlichting heeft ondertussen een veel lager vermogen dan traditionele keuzes, waardoor je het stroomverbruik eenvoudig laag kunt houden. Een zuinige keuze met een lange levensduur, zodat je daar heel lang plezier van hebt.

LED lampen in warm wit

De LED lampen in warm wit licht hebben een kleurtemperatuur van bijvoorbeeld 2200K of 2400K. Het zijn de typische keuze voor een heel sfeervolle uitstraling, waardoor het daar in ieder geval niet aan zal liggen. De verlichting is goed vergelijkbaar met de traditionele filament-verlichting. Zoek je naar een kleine bol of juist naar een andere vorm? Wij helpen je inspiratie op te doen om de kamer op een mooie manier in te richten met hanglampen, staande lampen of een andere voor waar je naar zoekt.

Gaat het je om een bepaald type glas, om een bepaalde uitstraling of om een lamp die je goed kunt plaatsen in een kap die je al hebt staan? Wij helpen je de stap te maken van gloeilampen en andere lichtbronnen naar het meer zuinige en duurzame LED. Gebruik de LED lampen met E27-fitting in een mooi design. Dankzij deze reguliere fitting kun je er op een eenvoudige manier gebruik van maken, bijvoorbeeld om jouw bestaande verlichting te vervangen. En gaat het je om nieuwe lampen? De gangbare fittingmaat maakt het toegankelijke verlichting, waar je in allerlei armaturen goed gebruik van kunt maken.

Populaire E27 lampen

Kleine bol en filament: stijlvol design voor LED lampen

Ga je voor een kleine bol of ben je dol op filament-verlichting? Het zijn de typische sfeervolle keuzes, waarmee je bijvoorbeeld in de woonkamer en in de slaapkamer altijd een goede keuze maakt. Je weet zeker dat de verlichting er stralend uit komt te zien, bijvoorbeeld om ’s avonds een goed boek te lezen of om samen te genieten van een glas wijn. En wil je op de slaapkamer de verlichting niet te fel aanzetten? Ook dan is deze verlichting goed geschikt, ook dankzij het relatief lage vermogen. In combinatie met de warme kleurtemperatuur is het een prachtige keuze.

Bestel design LED verlichting met een E27-fitting, om de moderne lampen op een heel toegankelijke manier te gebruiken. Ideaal voor in bestaande lampen en armaturen of een mooie keuze om het in één keer goed te doen in nieuwe verlichting. Combineer het warm witte van de LED verlichting met de verschillende mooie ontwerpen. En heb je vragen over het aantal watt dat je nodig hebt of hoe je de verlichting het best kunt gebruiken? Laat het ons weten, dan vertellen we je graag meer over het mooie design voor de E27 LED verlichting.