LED Lampen E27 Dimbaar

LED lampen met E27-fitting kopen die je eenvoudig kunt dimmen? Gebruik onze dimbare LED lampen, bijvoorbeeld ter vervanging van de 60W-gloeilampen die je nu gebruikt. Een meer zuinige en bovendien duurzame keuze, zodat je daar jarenlang op een voordelige manier gebruik van kunt maken. Ideaal om de huidige verlichting te vervangen of om daarmee meteen een goede keuze te maken. Verlichting in bijvoorbeeld 10W of 11W, waarmee je toch kunt vertrouwen op een hoge lichtopbrengst. Ideaal om gebruik te maken van E27 LED lampen die dimbaar zijn, waardoor je zelf bepaalt hoeveel licht je de lampen laat uitstralen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 77 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 77 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Zoek je naar een specifieke kleurtemperatuur van het witte LED-licht of wil je de lamp zelfs in iedere kleur kunnen instellen? Wij bieden je de mogelijkheden, met de LED lampen met E27-fitting die netjes dimbaar zijn. Daarvoor maakt de LED-lamp gebruik van een hoogwaardige driver. Door daar de juiste LED-dimmer bij te bestellen stem je de beide onderdelen netjes op elkaar af, waarmee je zeker weet dat je zelf de lichtsterkte in kunt stellen. Ideaal voor in de woonkamer en de slaapkamer, net als in andere ruimten waar je soms fellere verlichting wilt dan op andere momenten.

Dimbare LED lamp met app

Op zoek naar zowel een dimbare LED lamp met E27-fitting als een slimme toepassing waarover je zelf de volledige controle hebt? Dankzij onze LED lampen met een app kies je eenvoudig zowel de lichtsterkte als de kleur van het licht. Dat doe je via een app op jouw smartphone, zodat je de verlichting op ieder moment kunt aanpassen aan de situatie. Ga je voor mooi wit licht, warm geler licht of een andere opvallende kleur zoals rood of blauw? Jij bepaalt hoe je er gebruik van maakt, gewoon vanuit de app op jouw mobiele telefoon.

Vind je de app voor de LED verlichting niet zo belangrijk? Daarnaast kun je LED lampen met E27-fitting bestellen die gewoon dimbaar zijn. Die verlichting kun je dimmen met een speciale LED-dimmer, die je natuurlijk netjes in de wand kunt verwerken. Zorg ervoor dat de driver voor de LED-dimmer geschikt is voor lampen op basis van deze moderne technologie. Een dimmer die niet geschikt is voor LED zal leiden tot een knipperende of flikkerende lamp. Indien je daar last van hebt is het verstandig om de dimmer en de LED-verlichting netjes op elkaar af te stemmen, waarover we je natuurlijk kunnen adviseren.

Populaire E27 lampen

LED lampen in iedere kleurtemperatuur

Zoek je naar dimbare LED lampen met E27-fitting in een specifieke kleurtemperatuur? Je hebt de keuze uit verlichting in bijvoorbeeld helder of koud wit licht. Het is de beste keuze om bij te werken en om je in andere situaties goed bij te kunnen concentreren. Daarnaast kun je de lampen bestellen in natuurlijk wit, waarmee je zo dicht mogelijk bij het daglicht kunt komen. En wil je er met de dimbare LED verlichting met E27-fitting vooral voor zorgen dat je een sfeervol geheel kunt creëren? Dan is warm wit waarschijnlijk het best geschikt, bijvoorbeeld om de 60W gloeilampen te vervangen.

Binnen ons assortiment kun je verschillende kanten op, afhankelijk van het type verlichting waar je naar op zoek bent. Kies je voor dimbare LED verlichting in de verschillende tinten wit, zoals 2700K, 4200K of 6400K? Wij laten je graag zien wat er beschikbaar is, net als wanneer je zoekt naar een RGB-LED-lamp met een app. Jij hebt de volledige controle over de kleur en de temperatuur van het licht, zodat je altijd voor de juiste sfeer zorgt.