LED Lampen E27 Warm Wit

LED lampen E27 in warm wit kopen? Je hebt de keuze uit een breed assortiment. Zoek je naar een traditionele ronde vorm, een kooldraadlamp of een specifieke kleurtemperatuur? Van (heel) warm wit tot natuurlijk wit en zelfs in helder of koel wit. En met allerlei vermogens, bijvoorbeeld als je aan 4W, 5W of 6W voldoende hebt. Waarmee je lampen van 32W, 40W en bijvoorbeeld 48W of 64W kunt vervangen. Om voortaan veel minder energie te verbruiken en toch te kunnen rekenen op het licht dat je nodig hebt. Om de ruimte mooi te verlichten en om er gebruik van te maken in de armaturen die je al hebt hangen of hebt staan.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 118 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 118 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Een deel van de LED lampen E27 in warm wit is dimbaar, zodat je daarmee zelf de lichtsterkte kunt regelen. Voor verlichting waarmee je zorgt voor een fijne sfeer of waarbij je juist goed kunt werken. Afhankelijk van wat je nodig hebt, om de huidige verlichting te vervangen of om daar op een nieuwe plek gebruik van te maken. Met een filamentlamp en de andere LED lampen die er beschikbaar zijn, gewoon beschikbaar met de bekende E27-fitting. Dat betekent dat je de oude traditionele lamp eruit kunt draaien, om de LED lamp er vervolgens op dezelfde manier in te zetten.

In de lichtopbrengst die je nodig hebt

Benieuwd naar de verschillende modellen die er beschikbaar zijn binnen de LED lampen E27 in warm wit? Kijk dan goed naar de lichtopbrengst. Van 117 en 250 lumen voor de verlichting die je goed kunt gebruiken om de sfeer te verbeteren. Tot aan lampen met bijvoorbeeld 500 of 800 lumen aan opbrengst. En zelfs tot modellen met 1000 of 1400 lumen aan lichtopbrengst. Waardoor je de LED verlichting goed kunt gebruiken om heel de kamer mee te verlichten. Zonder dat het energieverbruik hoog zal oplopen, omdat de LED lampen een lager vermogen hebben dan de traditionele lichtbronnen.

Kijk goed naar de mogelijkheid om eventueel te dimmen en let bijvoorbeeld op de lichthoek en de diameter van de lampen. Een brede lichthoek (of zelfs 360 graden) zorgt ervoor dat het licht in alle richtingen uit zal stralen. Door rekening te houden met de diameter voorkom je dat de lamp breder is dan het model dat je wilt vervangen. Of dat de lamp niet goed past op de plek waar je daar gebruik van wilt maken. Om mooie LED lampen E27 in warm wit te kiezen, waarmee je zorgt voor sfeervolle verlichting in de kamer.

Bekijk alle E27 LED lampen.

Populaire E27 lampen

LED lampen E27 in warm wit kopen

Enthousiast over de LED lampen E27 in warm wit? Je kunt ze online kopen, zowel van Philips als van ons eigen merk BES LED. Voor verlichting in de hoogste kwaliteit, waar je op een heel zuinige manier gebruik van kunt maken. Dimbaar of niet-dimbaar en altijd met een lager vermogen dan de niet-LED lampen. Zodat je zelfs bij een hoge lichtopbrengst toch weinig energie verbruikt. Om de energierekening flink omlaag te brengen. In combinatie met de langere levensduur van de LED lampen garandeert dat een goede investering, die je onder de streep weer makkelijk terug zal verdienen.

Bekijk online ons uitgebreide assortiment met de verschillende LED lampen E27 in warm wit. Waar je op je gemak een keuze uit kunt maken en die we in de meeste gevallen gewoon voor je op voorraad hebben. Zodat we de bestelling meteen in orde kunnen maken en je daar thuis of op kantoor snel mee aan de slag kunt. Om de huidige verlichting te vervangen of om op een nieuwe plek gebruik te maken van de warm witte LED lampen met een E27-fitting.