LED Lampen G4

LED lampen G4 kopen? Een energiezuinige keuze met dezelfde lichtopbrengst. In warm wit of helder en koel wit licht. Om goed bij te kunnen werken of om het sfeervol en gezellig te maken, zodat je er zowel thuis als op kantoor en in de horeca alle kanten mee op kunt. Met verlichting met een (zeer) groot aantal branduren. Voor een investering in meer duurzame lampen, die je onder de streep eenvoudig terugverdient. Dankzij de lagere energierekening, terwijl je op dezelfde manier gebruik kunt maken van de verlichting die je eventueel al hebt zitten of hebt hangen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 31 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 31 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan LED lampen G4. Waarmee je eenvoudig een keuze maakt uit de verschillende modellen. Bijvoorbeeld om de lampen in 15W te vervangen, door een exemplaar dat nog maar 1,5W vermogen heeft. En dat toch voor dezelfde lichtopbrengst zal zorgen. Let daarbij goed op zowel de hoogte van de lampjes als bijvoorbeeld op de diameter. Er zijn modellen in 12mm beschikbaar, terwijl andere lampjes bijvoorbeeld 46mm of 55mm breed zijn. Door daar goed rekening mee te houden weet je zeker dat je de huidige verlichting zonder problemen kunt vervangen.

LED lampen bestsellers

Vervang de huidige verlichting

Is de huidige verlichting kapot gegaan of wil je niet langer te veel betalen aan elektriciteit? Het is dan een goed idee om voortaan gebruik te maken van de LED lampen G4. Ze verbruiken veel minder energie en gaan een stuk langer mee. Dankzij het hoge aantal branduren, waardoor je zeker weet dat je de lampen niet snel meer hoeft te vervangen. En waarmee je veel minder elektriciteit verbruikt, omdat het vermogen lager ligt. Je hebt voldoende aan bijvoorbeeld 2W of 3W, als je een lamp wilt vervangen die nu nog goed is voor een vermogen van 20W.

Het vervangen van de huidige verlichting door LED lampen G4 is heel eenvoudig. Je kunt de lampjes eruit halen zoals je gewend bent, om daarna de lampen met LED terug te plaatsen. Dat doe je met dezelfde steekfitting als die je al kent, zodat er ook op dat gebied niets hoeft te veranderen. En je heel makkelijk de overstap kunt maken naar LED verlichting. Op alle plekken waar je nu nog halogeen gebruikt, om het energieverbruik flink omlaag te brengen. Zodat je onder de streep meer overhoudt, waardoor je met de LED lampen G4 een uitstekende investering doet.

LED lampen G4 kopen

Wil je LED lampen G4 kopen? Je hebt de lampen standaard 100 dagen op zicht. Bijvoorbeeld als je twijfelt over de kleurtemperatuur waar je gebruik van wilt maken. In 6500K voor helder en koel wit licht om je bij te concentreren. Of in 3000K voor warm wit licht, waarmee je het eenvoudig gezellig en sfeervol kunt maken. Of als je niet zeker weet hoeveel watt je nodig hebt om voor dezelfde hoeveelheid licht te zorgen als die je had. Waarover we natuurlijk graag met je meedenken, zodat we je daar in de meeste gevallen goed mee kunnen helpen.

We hebben de meeste LED lampen G4 gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat we er meteen mee aan de slag gaan op het moment dat je jouw bestelling plaatst. Zodat je de lampen met LED snel in huis hebt, om de traditionele modellen te vervangen. Of om ze nieuw te plaatsen, op een plek waar je nu nog geen verlichting had. Zodat je zeker weet dat je met de LED lampen G4 een goede keuze maakt, waarvoor je online natuurlijk de laagste prijs betaalt.