LED Lampen R7S

LED lampen R7S kopen? Ontdek ons uitgebreide assortiment met lampen van 78mm en 118mm hoogte. Ideaal om de huidige verlichting mee te vervangen, zodat je daar op een veel meer energiezuinige manier gebruik van kunt maken. Dankzij het lagere vermogen, waaraan de LED lampen voldoende hebben om voor dezelfde lichtopbrengst te zorgen. Bijvoorbeeld met 700 lumen of zelfs 1200 lumen aan licht. Om de ruimte daarmee te verlichten, terwijl je er op een meer energiezuinige manier mee aan de slag kunt. Om de energierekening omlaag te brengen, waardoor je de investering eenvoudig terugverdient.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

22 artikel(en)

Sorteer op

22 artikel(en)

Sorteer op

Je hebt de keuze uit verschillende LED lampen R7S, bijvoorbeeld door goed te kijken naar de kleurtemperatuur waar je gebruik van wilt maken. In 3000K als je zoekt naar warm wit licht. Of in 6500K, voor helder en koel wit licht. Om goed bij te kunnen werken en fijn bij te lezen. Of om er met de verlichting voor te zorgen dat er een fijne en warme sfeer ontstaat. Zodat je er gebruik van kunt maken op de manier die je wilt, dankzij de LED verlichting die daar goed geschikt voor is. En met verlichting die veel langer meegaat, dankzij het grotere aantal branduren dan bij de traditionele verlichting.

In 78 en 118mm

Zoek je naar specifieke LED lampen R7S? Je hebt de keuze uit twee hoogtematen. Het gaat om 78mm en om 118mm, zoals je dat ook van de originele modellen gewend bent. Op basis van halogeen, waarmee je kiest voor een traditionele lichtbron. De LED lampen hebben een lager vermogen nodig om toch tot dezelfde hoeveelheid licht te komen. Om op een meer zuinige manier om te gaan met energie. En om een langere levensduur mogelijk te maken. Voor lampen die je gewoon één of één kunt vervangen. Als je nu al LED lampen R7S in 78mm of 118mm hebt zitten. En je daar voortaan op een meer duurzame manier gebruik van wilt maken.

Gebruik je nu verlichting in bijna 100W, bijvoorbeeld met de modellen in 96W? Of gaat het om verlichting met 56W vermogen, die je wilt vervangen door een meer energiezuinig alternatief? Je maakt met de nieuwe LED lampen in 7W en 12W dan een uitstekende keuze. Voor dezelfde hoeveelheid licht, terwijl de energierekening een stuk lager zal zijn. En je daar dus voordelig gebruik van kunt maken, om eenvoudig op de kosten te besparen. En om de LED lampen R7S vanzelf terug te verdienen, dankzij een goede investering op de lange termijn.

LED lampen bestsellers

LED lampen R7S kopen

Je kunt online de LED lampen R7S kopen en daar de huidige verlichting mee vervangen. Als die kapot gaat of om te voorkomen dat je nog langer te veel energie verbruikt. Door nu een meer zuinige keuze te maken, zonder dat er iets verandert aan de kleurtemperatuur of aan het aantal lumen waar je gebruik van kunt maken. Voor dezelfde verlichting op basis van LED. Waarover we natuurlijk ook goed met je mee kunnen denken, als je niet precies weet welk vermogen je nodig hebt.

We denken met je mee over de LED lampen R7S en over de rest van ons uitgebreide assortiment. Om jouw verlichting op een meer energiezuinige en duurzame manier in te richten. In dezelfde kleurtemperatuur als je gewend bent en met het vermogen dat je daarvoor nodig hebt. Vanuit ons uitgebreide assortiment, waarvan we de meeste verlichting gewoon voor je op voorraad hebben. En met alle producten die je standaard 100 dagen op zicht kunt houden. Zodat je altijd zeker weet dat je daarmee de juiste keuze maakt. Bestek de LED lampen R7S online, dan gaan wij er voor je mee aan de slag.