LED Magazijnverlichting

Ben je op zoek naar LED magazijnverlichting? Bekijk het aanbod aan magazijnverlichting in de webshop van BES LED. Onze LED verlichting is geschikt voor zowel hoge als lage plafonds. Kies uit een LED TL lamp of een High Bay. Wat je keuze ook wordt, je bent gegarandeerd van de laagste prijsgarantie en 2 jaar productgarantie. Hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 240 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 240 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Magazijnverlichting kopen

Magazijnverlichting kopen kan bij BES LED. Bij ons heb je keuze uit LED TL buizen, LED balken of High Bays. Alle LED verlichting is extra duurzaam en voorzien van helder licht. Bekijk in de webshop welke magazijnverlichting het beste past bij uw wensen en let hierbij goed op de afmetingen van de verlichting, zodat je zeker weet dat de verlichting past in het plafond. Magazijnverlichting kopen is vaak een eenmalige investering die jarenlang mee gaat. We zien steeds vaker dat veel klanten de overstap maken van halogeenverlichting naar LED verlichting in hun magazijn, om op die manier te besparen op de energierekening.

LED Magazijnverlichting

Het voordeel van LED magazijnverlichting is je vast bekend. Je kan tot wel 50% in de energierekening besparen wanneer je de overstap maakt van halogeen naar LED verlichting. Naast dat LED lampen zorgen voor een verlichting in de portemonnee, is het ook fijn om te weten dat je duurzaam bezig bent. LED lampen verbruiken nou eenmaal veel minder energie wat weer ten goede komt van de natuur. Nog een mooie bijkomstigheid van LED lampen als magazijnverlichting is dat ze extra duurzaam zijn in verbruik. De LED lampen gaan langer mee dan reguliere verlichting, waardoor je er extra lang van kan genieten. In de afgelopen jaren zien we steeds vaker dat veel mensen de overstap maken van halogeen naar LED lampen door de vele voordelen die het met zich meebrengt. Ons advies is dan ook, wacht niet langer. Hoe eerder je start met LED magazijnverlichting des te meer voordeel er mee te behalen is.

Magazijnverlichting: High Bay of LED TL lamp?

Wanneer je LED magazijnverlichting wilt gaan kopen heb je keuze ook LED TL lampen of High bays. High bays worden vooral gebruikt voor ruimtes waar het plafond erg hoog is. Door de hoogte van het plafond, zie je vaak dat reguliere LED TL lampen niet voldoende licht brengen voor op de werkvloer. Een high bay komt dan goed van pas en verspreidt het licht evenredig en zorgt voor voldoende verlichting op de werkvloer. Voor wat lagere plafonds of op de werkvloer raden wij LED TL lampen aan, deze LED lampen zijn de meest gebruikte LED lampen op de werkvloer en dienen ook uitstekend als magazijnverlichting.