LED Panelen

Wil je een LED paneel kopen? Je hebt de keuze uit een breed assortiment. Gebruik de panelen in bijvoorbeeld een systeemplafond. Of pendel ze in ziekenhuizen, kantoorruimtes en winkels. Hoe je er ook gebruik van wilt maken, je kiest bij ons altijd voor een LED paneel van A-kwaliteit. Daarop krijg je natuurlijk standaard minimaal 2 jaar garantie.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 172 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 172 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Je hebt de keuze uit panelen met warm wit licht (2700K tot en met 3000K), natuurlijk wit licht (4000K tot en met 4500K) en helder of koel wit licht (6000K tot en met 6500K). En vind je het lastig om daar een keuze uit te maken? Vraag het onze specialisten, dan denken ze graag met je mee.

LED paneel 60x60

Wil je een LED paneel in 60x60 kopen? Het is het meest verkochte paneel. De panelen hebben een scherpe prijs en zijn ondertussen van de hoogste kwaliteit. Dat geldt ook voor het paneel in 60x60, waar je bijvoorbeeld op kantoor goed gebruik van kunt maken.

Dus wil je de panelen inzetten in een grotere ruimte of daar in de winkel gebruik van maken? We vetellen je graag meer over het paneel in 60x60 en de andere afmetingen. En laat je verrassen door de hoge kwaliteit en scherpe prijzen, zodat je nooit meer te veel betaalt voor LED verlichting.

LED paneel groothandel

We zijn jouw LED paneel groothandel. Dat betekent dat je voor extra scherpe prijzen groot kunt inkopen. Wij berekenen de laagste prijzen, zoals je dat in een groothandel zou verwachten. Tegelijkertijd bieden we je de service van een speciaalzaak, bijvoorbeeld als je vragen hebt over de panelen.

We houden de kosten zo laag mogelijk en berekenen dat voordeel door in de prijzen voor de panelen. Dus zoek je zoals in een LED paneel groothandel de laagste prijs voor goede kwaliteit? Dat is precies wat we bieden. En heb je vragen over de panelen of over de aansluiting daarvan? We leggen het je graag uit.

Zo helpen we je het beste LED paneel te kiezen en daar goed gebruik van te maken. Bovendien kunnen we je adviseren over andere soorten LED-verlichting, zodat je ook daarmee een professionele keuze maakt.

LED paneel opbouw

Het LED paneel voor opbouw is een alternatief voor het paneel dat je inbouwt in bijvoorbeeld een systeemplafond. We bieden je de keuze uit allerlei LED panelen, zowel rond als vierkant voor opbouw. De panelen vallen meer op en dragen op die manier bij aan de dynamiek in de ruimte.

En twijfel je over een paneel voor inbouw of opbouw? Een rond of vierkant paneel? Bij BES LED krijg je de producten altijd 100 dagen op zicht. Dat betekent dat je er rustig naar kunt kijken, om daarna zelf te beoordelen of dit inderdaad de juiste keuze is.

LED paneel systeemplafond

Wil je het LED paneel in een systeemplafond inbouwen? De inbouwpanelen zijn daarvoor perfect geschikt. De verlichting is een stuk zuiniger dan halogeen, zodat je hiermee eenvoudig op de energiekosten bespaart. Bovendien kun je rekenen op een veel langere levensduur, om er zonder omkijken lang gebruik van te maken.

Ons brede assortiment panelen garandeert je de beste keuze voor een paneel, dat precies aansluit bij wat je zoekt. Vergelijk bijvoorbeeld de afmetingen en het formaat van het LED paneel, de kleurtemperatuur van de verlichting en het aantal branduren of de vorm. En heb je daar een beetje hulp bij nodig? Vraag het onze specialisten, dan denken we graag met je mee.

LED paneel kopen?

Je kunt online LED panelen kopen, uiteraard voor de laagste prijs. Bovendien krijg je op alle panelen standaard minimaal 2 jaar garantie, om je daarover geen zorgen te maken. Klanten beoordelen onze klantenservice met een 9, dus we staan graag voor je klaar als je ergens niet helemaal uit komt.

Het LED paneel dat je online bestelt heb je standaard 100 dagen op zicht. Gebruik die tijd om zeker te weten dat je een goede keuze maakt, waar je bij ons natuurlijk de laagste prijs voor betaalt.