LED Panelen 30x120

LED Panelen 30x120 kopen? Voor inbouw en opbouw, zowel in daglicht als in warm wit en een aantal andere kleurtemperaturen. Met een specifiek hoge lichtopbrengst in lumen of met een bepaald vermogen waar je gebruik van wilt maken. Als ideale keuze aan het plafond of aan de wand, om het licht uit de LED panelen te laten stralen. In een langwerpige vorm, zodat je meerdere modellen met elkaar kunt combineren of daar op een natuurlijke wijze over een grotere afstand gebruik van kunt maken. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan panelen in 30 x 120 centimeter, zodat je daar online een goede keuze uit maakt.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

20 artikel(en)

Sorteer op

20 artikel(en)

Sorteer op

Je kunt de LED Panelen 30x120 uitstekend gebruiken ter vervanging van de verlichting die je op dit moment hebt hangen. Maak je nu bijvoorbeeld nog gebruik van 288W, 320W, 340W of 400W? Die verlichting verbruikt relatief veel stroom, voor de hoeveelheid licht die het aan de andere kant oplevert. Iets dat een stuk zuiniger kan, door in het vervolg gebruik te maken van de LED panelen. Die je op een vergelijkbare manier kunt aansluiten. En waarmee je voldoende hebt aan 30 tot 55 Watt, afhankelijk van het vermogen dat je eerst gebruikte.

Bekijk al onze LED panelen.

Populaire formaten

Populaire typen

In daglicht en warm wit

Uiteraard zijn de LED Panelen 30x120 er in een aantal verschillende kleurtemperaturen. Zoek je naar helder en koel of koud wit licht? Het is het meest blauwe licht, waarvoor je gebruik kunt maken van 6000K of 6400K. Of gebruik het licht dat lijkt op daglicht. In 4000K of 4200K. Twee kleurtemperaturen waarmee je op een natuurlijke manier zorgt voor licht uit de LED panelen. En ga je voor een meer sfeervolle keuze, die warmer aan zal voelen? Dan is de warm witte LED verlichting een goede keuze. Bijvoorbeeld in 3000K, zodat je er op allerlei plekken in huis, in de horeca en op kantoor gebruik van kunt maken.

Kijk goed naar de kleurtemperatuur, net als naar de lichtopbrengst in lumen. Ondanks het lage vermogen van de LED Panelen 30x120 kun je namelijk wel rekenen op een grote hoeveelheid licht. Met een opbrengst van 2520 lumen, 3600 lumen of zelfs 4000 en 7000 lumen. Om er een behoorlijke ruimte goed mee te kunnen verlichten. Zodat je er goed bij kunt werken of om het net te laten lijken of er veel daglicht naar binnen schijnt. Voor allerlei oplossingen, waar de LED verlichting dankzij het lage vermogen en de lage stroomrekening goed voor geschikt is.

LED Panelen 30x120 kopen: voor opbouw en inbouw

Wil je LED Panelen 30x120 kopen en zoek je naar modellen specifiek voor opbouw of juist om in te bouwen? Bekijk de inbouw panelen en de modellen geschikt voor opbouw. Eenvoudig online met elkaar te vergelijken en een keuze uit te maken. Binnen ons brede assortiment, waarmee we graag laten zien wat er op het gebied van LED verlichting beschikbaar is. Met een hoogte van 8mm, 30mm of 40mm. Iets om goed op te letten, om het netjes in te kunnen bouwen of daar bij opbouw goed gebruik van te kunnen maken.

We hebben veel van de LED Panelen 30x120 voor je op voorraad. Dat betekent dat je de langwerpige panelen online kunt kopen en daar snel mee aan de slag kunt. Volledig flikkervrij en bijvoorbeeld met een afwerking in mat wit of in een van de andere kleuren. Met een beperkt vermogen en toch een hoge lichtopbrengst. Als een van de belangrijkste voordelen van LED, waardoor de energierekening makkelijk omlaag kan. Om daar goedkoop gebruik van te maken, na een investering in de LED Panelen 30x120 die je online eenvoudig kunt bestellen.