LED Panelen 30x30

Een LED paneel 30x30 kopen? Een mooie keuze voor op kantoor en bij jou thuis, beschikbaar in diverse uitvoeringen. Zoek je bijvoorbeeld naar natuurlijk wit licht in 4000k of naar een specifiek vermogen zoals 24W? De verlichting is goed geschikt om traditionele lampen te vervangen, waarmee je zorgt voor een langere levensduur en een lager energieverbruik. Belangrijke voordelen, voor andere particulieren en bedrijven die de LED panelen bestelden.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

10 artikel(en)

Sorteer op

10 artikel(en)

Sorteer op

Het LED paneel 30x30 is er voor opbouw en voor inbouw, zodat je daar op meerdere manieren gebruik van kunt maken. Dat kan in 4000k en in andere kleurtemperaturen, op basis van het vermogen of het aantal lumen dat je nodig hebt. Gaat het je om veel lichtopbrengst of juist om een minder krachtig model? Wij denken graag met je mee, om je te helpen een goede keuze te maken voor de LED panelen die er beschikbaar zijn.

Opbouw en inbouw

Op zoek naar een LED paneel 30x30 voor opbouw? De verlichting is eenvoudig te plaatsen en heeft een strak en elegant design. Dat komt de uitstraling daarvan ten goede, waardoor je er op een bijna onzichtbare manier gebruik van kunt maken. Het is vooral de verlichting die goed te zien is. Overdag valt de verlichting nauwelijks op, waardoor je met de opbouw panelen op basis van LED een designtechnisch sterke keuze maakt.

Andersom kun je de LED panelen inbouwen, bijvoorbeeld op basis van 30x30cm. Is dat de afmeting die er beschikbaar is of waar je nu al gebruik van maakt met andere verlichting die je hebt hangen? Een LED paneel 30x30 voor inbouw kun je online bestellen, opnieuw in de uitvoering die je zoekt. Wij denken met je mee over de kleurtemperatuur en de sfeer, net als over de hoeveelheid licht waar je voor wilt zorgen.

4000k en andere kleurtemperaturen

Het meest natuurlijke licht creëer je met een LED paneel 30x30 in 4000k. Dit staat voor natuurlijk wit licht, geschikt voor een aantal verschillende toepassingen. Wil je er goed bij kunnen werken en er eigenlijk voor zorgen dat het net lijkt of er licht naar binnen straalt? 4000k voor het LED paneel is dan uitstekend geschikt. Alternatieven zijn de verlichting in 2700k en 3000k voor warm wit licht, net als 6000k en 6400k voor helder en koel wit licht.

Gaat het je om een ruimte waarin je goed wilt kunnen werken, met maximale concentratie? Dan is een helder en koel wit licht het best geschikt. Het LED paneel 30x30 is natuurlijk in die uitvoering beschikbaar, net als andersom met warm wit licht. Creëer op die manier een warme en gezellige sfeer, waardoor de uitstraling weer heel anders is. Je kunt er meerdere kanten mee op, afhankelijk van waar je naar op zoek bent.

Populaire formaten

Populaire typen

LED paneel 30x30 kopen

We helpen je graag een LED paneel 30x30 te kopen, afhankelijk van de eigenschappen die voor jou van belang zijn. Heb je voldoende aan circa 1500 lumen of zoek je naar ongeveer 2000 lumen? We denken met je mee over het vervangen van verlichting van 182W of 224W, net als bij andere wattages waar je nu gebruik van maakt. Op die manier laten we je zien wat er mogelijk is en hoe makkelijk de energierekening omlaag kan.

Een LED paneel 30x30 helpt de energierekening te drukken, zorgt voor een langere levensduur en is bovendien beschikbaar in een aantal verschillende uitvoeringen. Aan de hand daarvan helpen we je om de beste keuze te maken. Zakelijk of privé, met de LED panelen in 30x30 en andere afmetingen die we vaak voor je op voorraad hebben.