LED Panelen Opbouw

Een LED paneel voor opbouw kopen? Makkelijk aan te brengen en op die manier een heel degelijke keuze, zowel thuis als op kantoor. Beschikbaar in verschillende afmetingen en bijvoorbeeld in de kleurtemperatuur waar je naar zoekt. Doe online inspiratie op met ons brede assortiment, zodat je daar op je gemak een goede keuze uit kunt maken.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 65 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 65 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Je hebt online de keuze uit zowel rechthoekige, ronde als vierkante modellen. Vind op die manier het opbouw LED paneel waar je naar zoekt, zodat je daar zakelijk of privé gebruik van kunt maken. Gaat het je om een kantoorruimte waarin je veel licht wenst of een kamer in huis die je wilt verlichten? Wij denken graag met je mee over het LED paneel dat daar het best voor geschikt is, waar je dankzij opbouw makkelijk mee uit de voeten kunt.

30x120, 60x60 en andere afmetingen

Zoek je de LED panelen voor opbouw in een bepaalde afmeting? Rechthoekig kun je gebruik maken van bijvoorbeeld 30x120, net als andere maten. Zorg op die manier voor voldoende verlichting met een hoog aantal lumen. En houd er rekening mee dat het wattage lager mag zijn dan bij traditionele verlichtingspanelen. LED gaat zuiniger om met energie, waardoor je kunt rekenen op meer licht met een lager stroomverbruik.

Zoek je naar vierkante LED panelen voor opbouw? Dan heb je de keuze uit bijvoorbeeld 30x30 en 60x60. Op die manier kun je als het ware lichttegels tegen het plafond of tegen de wand plaatsen. De ideale keuze om de ruimte goed te verlichten, met een stijlvol model dat ook als je er geen gebruik van maakt bijdraagt aan de uitstraling. De opbouw-modellen zijn eenvoudig te plaatsen, zodat je daar zonder problemen zelf mee aan de slag kunt.

Populaire formaten

Populaire typen

Breed assortiment LED opbouw panelen

Je hebt de keuze uit een breed assortiment met LED panelen voor opbouw, bijvoorbeeld aan de hand van de kleurtemperatuur. Het meest felle en witte licht is dat in helder of koel wit licht. Het gaat om 6000k of 6400k. De kleur van het licht is goed geschikt om bij te werken, omdat je merkt dat je er meer productief van zal worden.

Gaat het je aan de andere kant juist om meer warm wit licht? Dan is een kleurtemperatuur van 3000k beter geschikt. Het licht straalt meer sfeer uit, waardoor het goed mogelijk is om daar thuis of in een andere gezellige ruimte gebruik van te maken. En ga je voor de meest natuurlijke uitstraling? Het licht in 4000k kun je in een aantal verschillende situaties goed gebruiken. Op die manier is er altijd een LED opbouw paneel beschikbaar dat aansluit bij waar je naar op zoek bent.

LED paneel opbouw kopen

Een LED paneel voor opbouw kopen en benieuwd wat de beste keuze is? We denken graag mee over de diameter of de afmetingen, net als over de kleurtemperatuur en natuurlijk de lichtopbrengst en het vermogen. Op die manier adviseren we over de panelen die er beschikbaar zijn. Ideaal om traditionele verlichting te vervangen, door een duurzamer exemplaar met een langere levensduur.

We hebben veel van de LED panelen voor opbouw op voorraad, waardoor we de verzending daarvan naar jouw adres meteen in orde kunnen maken. Dat betekent dat je de LED-verlichting snel in huis heeft, om daar de eventueel bestaande lampen mee te vervangen. Een duurzame en energiezuinige keuze, waar je de komende jaren mee vooruit kunt. Goed van kwaliteit en in de uitvoering die je zoekt, voor de juiste verlichting op kantoor of bij je thuis.