LED Panelen Systeemplafond

LED panelen in een systeemplafond inbouwen? Een uitstekende keuze om voor meer licht te zorgen, uiteraard in de kleurtemperatuur waar je naar op zoek bent. Niet voor opbouw, maar dankzij inbouw als heel strakke keuze op kantoor of in een andere zakelijke omgeving. Goed geschikt voor de horeca en voor werkplekken, waarbij je zoekt naar mogelijkheden om meer licht te creëren. Zijn er weinig ramen beschikbaar of lukt het niet goed om andere lampen te plaatsen? De modellen in bijvoorbeeld 30x120cm en in de andere afmetingen zorgen voor voldoende licht om uitstekend bij te werken en andere activiteiten uit te voeren.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 74 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 74 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

De LED panelen voor in het systeemplafond zijn er in zwart en in wit. Ga je voor een mooie stijlvolle keuze ten opzichte van het lichte plafond of wil je de panelen daarin mooi weg laten vallen? Wij zorgen er in de beide gevallen voor dat je geen opbouw verlichting hoeft te gebruiken. In plaats daarvan zijn de modellen geschikt voor inbouw. Dat maakt het aan de andere kant belangrijk om goed naar de afmetingen te kijken. Op die manier past het altijd precies en weet je zeker dat je het plafond met je favoriete LED panelen letterlijk en figuurlijk kunt laten stralen.

Rechthoeken en vierkanten

Benieuwd naar de verschillende modellen die er beschikbaar zijn om voor de verlichting in het systeemplafond te zorgen? Je hebt natuurlijk de keuze uit een aantal rechthoekige modellen. En gaat het je aan de andere kant om een vierkant? Kijk goed naar de verschillende formaten, waarmee je een rechthoek of een vierkant aan het plafond kunt hangen. Op die manier krijgt het systeemplafond een heel nieuwe toepassing. Je kunt minder verlichting plaatsen op de grond of aan de wand, omdat je vanaf het plafond licht uit kunt laten stralen.

Het licht van de LED panelen in het systeemplafond straalt diffuus uit, zodat je daar de kamer mee kunt verlichten. De ruimte is goed verlicht, bijvoorbeeld om prettig bij te kunnen werken. Je hebt daarvoor de keuze uit verschillende kleurtemperaturen, zoals natuurlijk wit en warm wit licht. En gaat het je om het concentreren en om het werken bij het licht? Kies dan voor helder of koel wit licht. Op die manier reageert je brein daar het best op. Je zorgt voor licht waarbij je alles uitstekend kunt zien, dankzij de LED panelen in het systeemplafond.

Populaire formaten

Populaire typen

Zuinige keuze met LED panelen

Welke LED panelen voor het systeemplafond je ook kiest, de modellen zitten net als die voor opbouw an het plafond op een heel zuinige manier in elkaar. Dat heeft te maken met het lage vermogen van de lampen, terwijl je aan de andere kant toch kunt rekenen op een hoge lichtopbrengst. Dat komt door de manier waarop de LED-verlichting om gaat met de elektriciteit. Er is maar weinig energie nodig om er toch voor te zorgen dat er voldoende licht beschikbaar is, om de ruimte daarmee goed te verlichten. De energierekening kan omlaag en je kunt rekenen op een groter aantal branduren. De LED panelen voor aan het plafond helpen je op die manier dubbel te besparen.

Twijfel je tussen de modellen voor opbouw en de panelen om in te bouwen in een systeemplafond? Wij helpen je daar graag een keuze uit te maken, door goed met je mee te denken over de verschillende toepassingen. Op die manier weet je zeker dat je de juiste LED-verlichting bestelt, uiteraard met de kleurtemperatuur die je nodig hebt. Bovendien adviseren we je graag over het aantal watt, ook als je nu gebruik maakt van traditionele panelen met verlichting aan het (systeem)plafond.