LED Railverlichting Chroom

LED railverlichting in chroom kopen? Geschikt voor een spanningsrail met een aansluiting in zwart, een kleur die ook terugkomt in combinatie met het chroom over het aluminium. Voor een industriële look of helemaal in chroom over het aluminium om ze op een meer moderne manier toe te passen. Met een lager vermogen dan de traditionele verlichting, omdat LED veel zuiniger omgaat met de energie. En je kunt rekenen op dezelfde lichtopbrengst bij een lager energieverbruik. Voor lampen met een langere levensduur, om daarmee een goede investering te doen die je eenvoudig terugverdient.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

3 artikel(en)

Sorteer op

3 artikel(en)

Sorteer op

Je hebt de keuze uit LED railverlichting in chroom in meerdere modellen. Let bijvoorbeeld goed op de lengte. In 95mm, 108mm of in 185mm. Afhankelijk van de grootte die je kunt plaatsen en waar je nu eventueel al gebruik van maakt. Om de huidige railverlichting op de spanningsrail te vervangen door verlichting in LED. Met een afwerking in chroom, zodat je daarmee kiest voor een stralend geheel. Ideaal aan het plafond en natuurlijk eenvoudig te richten, om het licht te laten stralen naar wat je graag uit wilt lichten.

Natuurlijk en warm wit licht

Benieuwd naar de kleur van de verlichting waar je gebruik van kunt maken? De LED railverlichting in chroom is er in warm wit licht, net als in natuurlijk wit licht. Voor de verlichting met een warm witte uitstraling maak je gebruik van 3000K. Dat is de kleurtemperatuur die zorgt voor een fijne sfeer en een warme indruk. En wil je er juist voor zorgen dat het licht lijkt op dat van de zon? Gebruik de verlichting in 4000K of 4200K. Het is natuurlijk wit licht, waarmee je ervoor kunt zorgen dat het net lijkt of het buiten gewoon licht is.

De verschillende lichtbronnen hebben hun eigen lichthoek, waarmee je bepaalt hoe ver het licht in de breedte uit zal stralen. Zoek je LED railverlichting in chroom met een grote lichthoek van 73 graden, 53 graden of juist maar 24 graden? Met die laatste kun je de lampen veel beter richten. Bijvoorbeeld om een schilderij of een ander kunstwerk uit te lichten. Of om er in de breedte juist voor te zorgen dat je de ruimte kunt verlichten, met lampen die je zowel in de showroom, op kantoor als thuis aan het plafond kunt ophangen.

LED railverlichting in chroom kopen

Enthousiast over de LED railverlichting in chroom en benieuwd waar je nog meer op moet letten? Kijk goed naar de lichtopbrengst en het vermogen. Het vermogen mag lager zijn dankzij LED, omdat dit op een meer energiezuinige manier omgaat met de elektriciteit. De lichtopbrengst is op die manier relatief hoger, om met een lager vermogen toch voor voldoende verlichting te zorgen. En houd bijvoorbeeld het wattage in de gaten dat je met de nieuwe lampen kunt vervangen. Soms gaat het om wel 64W, 104W of 240W, waardoor de energierekening met de nieuwe LED lampen flink omlaag kan.

Zoek je de LED railverlichting in chroom met zwart voor een industriële look of een andere uitstraling aan het plafond? Bekijk de modellen voor de spanningsrail, die je eenvoudig online kunt bestellen. Voor lampen die je vervolgens standaard 100 dagen op zicht hebt en waar je een garantie op krijgt van 2 tot 5 jaar. Zodat je zeker weet dat je daarmee een goede keuze maakt. In de meeste gevallen gewoon uit onze eigen voorraad. Waarmee we er natuurlijk voor zorgen dat je de lampen snel in huis hebt. En je er meteen gebruik van kunt maken, door de LED railverlichting in chroom aan het plafond op te hangen.