Railspots

Railspots kopen? In een zwart design en in andere kleuren, natuurlijk op basis van LED. Als duurzame en zuinige keuze, gewoon met de GU10 spots die je al kent of compleet in één armatuur. Voor in de woonkamer en in de keuken, net als in de showroom, een winkel of een andere zakelijke omgeving. Van de hoogst mogelijke kwaliteit en in verschillende wattages, waarmee je zorgt voor de lichtopbrengst waar je naar op zoek bent. In elke gewenste kleurtemperatuur, zodat je de spots aan de rail volledig naar jouw wens kunt bestellen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 86 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 86 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Benieuwd naar de verschillende designs en kleuren die er beschikbaar zijn? De railspots zijn er natuurlijk in zwart, net als in wit en een paar andere kleuren. Zoals zilver en chroom. Voor een mooie en luxe uitstraling, in combinatie met de rail waar je gebruik van maakt aan het plafond. Om GU10-spots in te plaatsen, die werken op basis van LED. En daardoor automatisch veel minder energie verbruiken, terwijl ze zorgen voor dezelfde hoeveelheid licht. Eenvoudig te richten en heel praktisch te gebruiken. Of in een warme tint goed geschikt voor een fijne sfeer.

In iedere lichttemperatuur

Uiteraard bestel je de railspots eenvoudig in de lichttemperatuur waar je naar op zoek bent. Bijvoorbeeld in 3000K voor warm wit licht, met een fijne sfeer. Of in 4000K en 4200K, de kleuren die we kennen als natuurlijk wit. En zoek je naar het heldere en koele wit? Dan is 6000K een goede keuze. Zo heb je de vrijheid om er verlichting in te gebruiken die past bij het doel dat je daarmee voor ogen hebt. Natuurlijk in de sterkte die je zoekt, aan de hand van het wattage of de lichtopbrengst in lumen. Waarover we ook graag met je meedenken, zodat je een goede keuze maakt voor de design LED railspots aan het plafond.

De railspots in LED zijn er zowel voor 1 fase als voor 3 fase, afhankelijk van het systeem waar je thuis of in de winkel of showroom gebruik van maakt. Om zowel de spanningsrail als de spots op af te stemmen, zodat je daar goed gebruik van kunt maken. Met dimbare GU10-spots of modellen die je niet kunt dimmen, afhankelijk van wat je belangrijk vindt. In een rechthoekige of ronde vorm, zodat dit goed aan zal sluiten bij de rest van het interieur.

Railspots kopen

Je kunt online railspots kopen in verschillende soorten en maten. Let goed op de diameter van de modellen, zodat je die netjes af kunt stemmen op de sfeer en stijl die je neer wilt zetten. De spots zijn er met een diameter van 48mm, tot aan modellen van 110mm of meer. Van heel klein en compact tot veel groter, waarmee ze nadrukkelijker de aandacht zullen trekken. Ten opzichte van de rail aan het plafond, zowel in zwart als in de andere kleuren die er beschikbaar zijn. Voor stralende verlichting die heel sfeervol is of er juist functioneel voor zorgt dat je bepaalde delen van de ruimte kunt uitlichten.

We hebben de railspots in de meeste gevallen voor je op voorraad. Dat betekent dat je ze online kunt bestellen en dat we daar meteen voor je mee aan de slag gaan. Zodat je ze standaard de volgende werkdag in huis hebt, en er meteen gebruik van kunt maken. Op de spanningsrail die je hebt hangen, waarvoor de LED spots goed geschikt zijn. Altijd met 100 dagen op zicht, zodat je met de spots bovendien zeker weet dat je de juiste keuze maakt.