LED TL Buizen

LED TL buis kopen? BES LED is de specialist in LED verlichting en biedt klanten 2 jaar garantie op alle producten in de webshop. Dankzij onze grote inkoopvoordelen kan je profiteren van de scherpste prijzen en de beste kwaliteit. Bestel direct en gemakkelijk online jouw LED TL buis.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 84 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 84 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

LED TL buis

Welke LED TL buis bestellen? De LED TL buizen zijn populair in de maten 150cm, 120cm, 90cm en 60cm. Doordat de buizen LED zijn geniet je direct van forse energiebesparing en dat merk je op de rekening. De producten van BES LED zijn van hoge kwaliteit en worden in fabrieken getest op kwaliteit voordat ze worden ingekocht. Zo kan je met een gerust hart de gewenste TL buis kopen. Bevalt het product toch niet? Dan heb je altijd 100 dagen retourrecht en krijg je het aankoopbedrag terug.

Populaire formaten

LED Lampen bestsellers

LED TL buis 120 cm

De LED TL buis 120 cm is de populairste maat van alle LED TL buizen. De TL buis wordt het meest gebruikt bij het inrichten van magazijnen, kantoorruimtes of andere ruimten. Van deze populaire maten is 120cm is de meest gebruikelijk maat en zien we vaak terugkomen bij plafondunits. Mocht je van plan zijn om halogeen verlichting te vervangen met LED verlichting, dan kan je de buizen gemakkelijker met elkaar vervangen. De LED verlichting is gemakkelijk te installeren en geeft direct helder licht. De meest gebruikelijke licht kelvin bij LED TL buizen is 6000-6400k. Deze kelvin schaal zorgt voor helder en wit licht wat gewenst is in grote ruimtes en op de werkvloer.

LED TL buis kopen

Je LED TL buis koop je bij BES LED. BES LED is een jonge organisatie die snel aan het groeien is. We hebben er bewust voor gekozen om geen showroom of andere onnodige kosten te hebben in onze onderneming. Op die manier kunnen we de kosten enorm drukken en kunnen we de prijzen van onze producten laag houden. Daarnaast vinden we het ook belangrijk om goede service te leveren. Bij het kopen van een LED TL buis wil je er zeker van zijn dat als er iets mis gaat of dat als je vragen hebt het goed wordt opgepakt. Dit is waar wij dan ook de focus op leggen. Wij zullen onze uiterste best doen om elke klant een tevreden klant te maken. Gelukkig erkennen onze klanten de inspanningen die we doen en beoordelen ze onze service gemiddeld met een 9.2. Koop direct je LED TL buis bij BES LED en geniet van de haarscherpe prijzen en uitstekende kwaliteit.