LED TL Buizen 120cm

Een LED TL buis 120cm kopen? De ideale keuze om vergelijkbare TL-buizen in die afmeting te vervangen door zuinige exemplaren op basis van LED. Profiteer van een lager energieverbruik en een langere levensduur. De energierekening kan omlaag en je doet een investering waar je veel langere tijd gebruik van kunt maken. Bovendien heb je de keuze uit een breed assortiment, bijvoorbeeld op basis van de kleurtemperatuur.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 32 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 32 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Wil je verlichting met 128W, 144W, 160W of bijvoorbeeld 250W vervangen? LED TL buizen zijn de oplossing. Deze wattages passen goed bij traditionele TL-verlichting, waar je waarschijnlijk zakelijk gebruik van maakt. Ideaal voor op kantoor en bijvoorbeeld in een (fabrieks)hal. Het is belangrijk om de verlichting daar te verduurzamen, zodat je daar langer mee vooruit kunt en de energiekosten omlaag kunt brengen. Het is om die redenen een interessante keuze om de LED TL buis 120cm als alternatief te bekijken.

4000K: daglicht en andere kleurtemperaturen

De LED TL buis 120cm is er in een aantal verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld op basis van de kleurtemperatuur. Zoek je naar een model in 4.000k? Dit is vergelijkbaar met daglicht. Het gaat om natuurlijk wit licht, wat het net laat lijken of de zon van buiten naar binnen straalt. Het is prettig licht om goed bij te kunnen werken, omdat het zoveel mogelijk zichtbaar maakt van waar je mee bezig bent.

Zoek je in plaats daarvan naar een LED TL-buis met warmwit licht? Dan is 3000k waarschijnlijk beter geschikt. Het licht heeft een meer warme kleur, waardoor het goed mogelijk is om er een meer gezellige sfeer mee te creëren. En zoek je naar helder of koel wit licht, waarmee jij en jouw collega’s maximaal productief zullen zijn? Dan is de LED TL buis 120cm in 6.400k en 6.500k een goede keuze.

Uitgebreid assortiment

U heeft de keuze uit een breed assortiment, zowel aan de hand van de kleurtemperatuur als bijvoorbeeld op basis van het vermogen van de LED TL buis 120cm. Zoek je met 16W naar een minder sterk exemplaar of met bijvoorbeeld 18W en 20W naar een grotere lichtopbrengst? We adviseren je graag over de verschillende modellen, om daar een goede keuze uit te maken.

Gaat het je om een T8 met Starter of een ander model? Wij zorgen er met de verschillende TL LED-buizen in 120cm dat je de huidige modellen zonder problemen kunt vervangen. je kunt de armaturen gewoon laten hangen. Het is voldoende om de TL-verlichting eruit te halen en daarna de LED-lampen te plaatsen. Op die manier kan de energierekening omlaag en neemt de levensduur flink toe.

Populaire formaten

LED TL buis 120cm kopen

Een LED TL buis 120cm kopen of op zoek naar een grote partij om daar alle verlichting mee te vervangen? We zijn jouw specialist, dus we kunnen je uitstekend helpen een keuze te maken uit het beschikbare aanbod. We denken graag met je mee over de meest geschikte modellen, bijvoorbeeld als je twijfelt over het wattage of de uitvoering die je het best kunt gebruiken.

Veel van de LED TL-buizen in 120cm en andere afmetingen hebben we voor je op voorraad, zodat je daar snel gebruik van kunt maken. Op die manier helpen we je de traditionele TL-verlichting te vervangen, door exemplaren die veel beter toekomstbestendig zijn. Het is een duurzame en op termijn voordelige keuze, door nu te investeren in de LED TL buis 120cm. Een uitstekende keuze die steeds meer bedrijven maken, en waar we ook je graag bij helpen.