LED TL Buizen 150cm

Een LED TL buis 150cm bestellen? Ideaal ter vervanging van de huidige TL-buizen, om gebruik te maken van het meer duurzame en zuinige LED. Verlichting met een laag verbruik en een lange levensduur, bijvoorbeeld om daar zakelijk uitermate degelijk gebruik van te maken. Beschikbaar in diverse kleurtemperaturen en op basis van een uitgebreid assortiment.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 27 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 27 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Benieuwd naar de verschillende keuzes voor een LED TL buis 150cm? Let goed op de kleurtemperatuur, zoals helder en koel wit, natuurlijk wit of warm wit bij het kopen van LED TL buizen. En houd het wattage in de gaten, voor de lichtopbrengst waar je naar op zoek bent. Het wattage hoeft overigens niet zo hoog te zijn als een traditionele TL-lamp, omdat de LED-verlichting daar veel zuiniger mee omgaat.

4000K: daglicht en andere kleurtemperaturen

Zoek je een 4000k LED TL buis 150cm, een model om natuurlijk (dag)licht mee uit te stralen? Een mooie keuze op kantoor, net als de verlichting in helder of koel wit licht. Het gaat om 6.400 en 6.500k, dat goed geschikt is om bij te werken. Het maakt medewerkers meer productief, waardoor het aan de verlichting op basis van LED in ieder geval niet zal liggen.

U heeft de keuze uit verschillende modellen, bijvoorbeeld om traditionele TL-verlichting van 144W, 176W, 192W of 330W te vervangen. Dat kan met verlichting met een veel lager wattage, terwijl de lichtopbrengst hetzelfde is. De energiekosten kunnen flink omlaag, terwijl de LED TL buis 150cm beschikbaar is in zowel helder en koel wit, natuurlijk wit of in warm wit. Ideaal om de gewenste sfeer te creëren, op basis van het juiste aantal Kelvin voor de kleurtemperatuur.

Populaire formaten

Uitgebreid assortiment

Benieuwd naar de verschillende modellen of specifiek op zoek naar bijvoorbeeld een T8-buis met starter? Dankzij het brede assortiment heb je de keuze uit verschillende exemplaren. Zoek je naar een vermogen van 22W of 24W aan LED-verlichting? Veel van de LED TL-lampen hebben we gewoon op voorraad, om die zo snel mogelijk te kunnen leveren. Snel geleverd op jouw adres, om er bijvoorbeeld gebruik te maken in de bestaande armaturen.

De LED TL buis 150cm past gewoon in de armaturen die je eventueel al heeft zitten, waardoor het niet nodig is om de complete installatie aan te passen. In plaats daarvan kun je de oude lamp verwijderen, om de nieuwe op die plek te plaatsen. Het is de makkelijkste manier om de energierekening te drukken, door te investeren in verlichting op basis van LED. Het is een duurzame en toekomstbestendige keuze, waar steeds meer bedrijven naartoe overstappen.

LED TL buis 150cm kopen

Een LED TL buis 150cm kopen en benieuwd naar de mogelijkheden? Bestel de verlichting in 4000k voor natuurlijk wit licht of vergelijk ook de modellen in warm wit of juist in helder en koel wit. Op die manier heb je de keuze uit verschillende kleurtemperaturen, om precies de sfeer te creëren die je voor ogen heeft. Zorg voor het effect van daglicht of een andere sfeer, zodat je daar bijvoorbeeld op kantoor mee kunt werken.

Wil je de LED TL buis 150cm dubbel uitvoeren of ze plaatsen in enkele armaturen? Daarmee heb je de volledige vrijheid. En kom je er zelf niet goed uit met de verlichting die er beschikbaar is? Geen zorgen, dan denken we daarover graag met je mee. We helpen je de juiste keuze te maken, zodat je de verlichting kunt vervangen door LED en de energierekening op een duurzame wijze omlaag kunt brengen.