LED TL Buizen 90cm

Een LED TL buis 90cm kopen? Ideaal om de huidige TL-verlichting mee te vervangen, om meer duurzaam en zuinig gebruik te maken van de verlichting. Het energieverbruik ligt lager en de levensduur is langer. Het zijn voor veel bedrijven twee belangrijke redenen om de huidige verlichting te vervangen door exemplaren die werken op basis van LED. Het vermogen ligt een stuk lager, terwijl de verlichting voor net zoveel praktisch licht zorgt.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

3 artikel(en)

Sorteer op

3 artikel(en)

Sorteer op

Licht van de LED TL buis 90cm is beschikbaar in verschillende kleurtemperaturen. Zoek je naar warm wit licht, naar natuurlijk licht of juist naar helder en koel wit licht? Het is allemaal mogelijk, afhankelijk van de variant die je kiest. Daar denken we graag met je over mee, zodat je een goede keuze maakt voor LED TL verlichting waar je op kantoor of in een andere zakelijke ruimte goed gebruik van kunt maken.

Warm wit en andere kleurtemperaturen

Gaat het je met de LED TL buis 90cm specifiek om een bepaalde kleurtemperatuur, zoals warmwit? De kleur is goed geschikt om het op kantoor gezellig te maken, net als bij je thuis. De kleur is warmer en wat geliger dan het natuurlijke licht. Voorheen stond LED-verlichting nog wel eens bekend als een beetje kil, iets waar je hiermee geen last meer van hebt. Het gaat om 3.000k, die we ervaren als lekker warm.

Zoek je aan de andere kant juist naar LED TL in 90cm zonder de warme tint in de kleur? Dan kun je gebruik maken van een LED TL buis 90cm in 4000k. Er is dan sprake van natuurlijk wit licht, dat je in een aantal verschillende situaties goed kunt gebruiken. En mag het allemaal nog wel wat productiever en actiever? Dan is het een goed idee om gebruik te maken van 6400k. Het gaat dan om helder of koel wit licht, goed geschikt om bijvoorbeeld bij te werken.

Populaire formaten

Uitgebreid assortiment

Je hebt online de keuze uit een breed assortiment, zowel voor de LED TL buis 90cm als voor andere vormen van LED- en TL-verlichting. Heb je meerdere armaturen zitten, bijvoorbeeld voor TL-buizen mer andere lengten? We kunnen je helpen ook die te vervangen, waarmee je ervoor zorgt dat je daar zakelijk goed gebruik van kunt maken. Een degelijke keuze voor goede kwaliteit, terwijl het energieverbruik omlaag kan.

Zoek je naar verlichting in 3000k, 4000k of wellicht in 6400k? Het zijn een paar van de keuzes die we je kunnen bieden. Daarnaast heb je de keuze uit 90cm en andere afmetingen, afhankelijk van de TL-buizen die je nu gebruikt. Je kunt de nieuwe lampen gewoon in de bestaande armaturen plaatsen, waardoor het niet nodig is om die ook meteen te vervangen.

LED TL buis 90cm kopen

De LED TL buis 90cm kopen en benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden daarvoor? We denken graag met je mee over de beste keuze, bijvoorbeeld aan de hand van de kleurtemperatuur. En twijfel je over het wattage of over de lichtopbrengst van de modellen die er beschikbaar zijn? Daarover vertellen we je graag meer, zodat je zeker weet dat je ook daarmee de juiste keuze maakt.

We hebben de LED TL buis 90cm standaard op voorraad, zodat we de verzending daarvan vlot in orde kunnen maken. Dat betekent dat je de lampen snel in huis hebt, om daar bijvoorbeeld op kantoor mee aan de slag te gaan. Op die manier zijn we graag jouw online specialist voor LED TL-verlichting, zowel in warmwit en op basis van 90cm als in de andere afmetingen waar je naar op zoek bent.