Noodverlichting

LED noodverlichting kopen? Ideaal voor aan het plafond en op de muur. Inclusief de EXIT-sticker die daarbij belangrijk is, om er op basis van de normen gebruik van te maken. Om de veiligheid in het pand te vergroten, door duidelijk aan te geven waar zich de uitgang bevindt. Om bezoekers naar buiten te begeleiden en er zo snel mogelijk voor te zorgen dat iedereen zich in veiligheid kan brengen. Terwijl de LED verlichting aan de andere kant helpt om op de kosten te besparen. Door veel minder energie te verbruiken en toch te zorgen voor te verlichting waar je gebruik van wilt maken.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

10 artikel(en)

Sorteer op

10 artikel(en)

Sorteer op

Traditioneel maakt noodverlichting gebruik van halogeen. Dat was jarenlang de standaard, maar kan niet op tegen de verschillende voordelen van LED. Dankzij een veel lager energieverbruik en bovendien een groter aantal branduren. Om er langer en op een goedkopere manier gebruik van te maken. Iets dat noodverlichting de beste investering maakt, die je onder de streep eenvoudig terugverdient. Zonder in te leveren aan veiligheid en door natuurlijk nog steeds aan de belangrijke normen te voldoen. En met onze uitgebreide garanties en 100 dagen bedenktijd, zodat je zeker weet dat je met de noodverlichting in LED een goede keuze maakt.

Tot 90% besparen op de energierekening

Wil je tot 90% besparen op de energierekening? Dan is de LED noodverlichting een uitstekende keuze. Dankzij het kleinere vermogen van de verlichting, terwijl je daarmee toch zorgt voor de belangrijke zichtbaarheid. Bij de uitgang en op andere belangrijke plekken, om tijdens een noodsituatie precies aan te geven waar bezoekers en andere aanwezigen naartoe kunnen. In de horeca en op kantoor, net als op andere plekken waar je daar gebruik van wilt maken. Met LED lampen, die gemiddeld tot 20x langer meegaan dan de traditionele (halogeen)verlichting die je daarvoor kunt gebruiken.

De noodverlichting maakt gebruik van een oplaadbare batterij, zodat je daar overal gebruik van kunt maken. Ook als er geen stroomaansluiting in de buurt zit. Door de batterij eenvoudig op te laden en daar vervolgens gebruik van te maken. Op basis van 12V, waardoor het bovendien veilige verlichting is die niet tot risico’s zal leiden. Om op allerlei fronten een betere keuze te maken, dan wat je gewend bent met de traditionele LED verlichting die er beschikbaar is.

LED lampen bestsellers

LED noodverlichting kopen

We denken graag met je mee over de LED noodverlichting voor aan het plafond en voor aan de muur. Of over andere toepassingen waar je naar op zoek bent. En waar je graag meer over wilt weten, zodat je een goede keuze kunt maken voor de verlichting in jouw bedrijf. Om de nooduitgang aan te geven of om ook de reguliere verlichting te vervangen. Zodat je daarmee minder energie zal verbruiken en daar bovendien langer mee vooruit kunt. Om dubbel te besparen, waarmee je een geweldige investering in de toekomst kunt doen. Met meer veiligheid en bijvoorbeeld gebruiksgemak, waar onze specialisten je natuurlijk graag meer over vertellen.

Je kunt online noodverlichting kopen, net als onze andere LED verlichting. Die we in veel gevallen gewoon voor je op voorraad hebben en die je daarna in ieder geval 100 dagen op zicht hebt. Zodat je zeker weet dat je daarmee een goede keuze maakt. En met LED noodverlichting die je snel in huis hebt, om daarmee aan de slag te gaan en de veiligheid zo snel mogelijk te verbeteren. Of om op tijd aan alle voorwaarden en normen te voldoen, om daarmee in ieder geval geen risico te lopen.