Steekfitting

Steekfitting in LED kopen? Een zuinige, duurzame en bovendien heel praktische keuze. Dankzij de lampjes die je makkelijk zelf kunt plaatsen of kunt vervangen. Als je nu nog gebruik maakt van oude modellen en op plaatsen waar je nieuwe verlichting aanbrengt. Met een goede lichtopbrengst en bijvoorbeeld een grote lichthoek, waardoor het aan die praktische eigenschappen van de lampjes niet zal liggen. Bijvoorbeeld om een steekfitting met 12W, 24W of 30W vermogen te vervangen. Door een zuiniger exemplaar, waardoor het energieverbruik behoorlijk omlaag kan.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 78 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 78 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Bekijk onze G4 en G9 LED Lampen

LED lampen bestsellers

Benieuwd hoe je een LED steekfitting kunt plaatsen? Dat werkt hetzelfde als met de traditionele modellen, waardoor je er op dat gebied niets van hoeft te merken. Het enige verschil is dat de LED lamp veel minder stroom verbruikt om tot dezelfde lichtopbrengst te kunnen komen. Bovendien wordt de verlichting niet meer zo warm en gaat die veel langer mee, waardoor je een slimme investering doet in LED. Met een steekfitting in allerlei diameters. Bijvoorbeeld als je zoekt naar 14mm en 18,1mm, net als in 55mm of de andere afmetingen die je nodig hebt.

Vermogen en kleurtemperatuur

Benieuwd hoe je een goede keuze maakt uit de verschillende steekfittingen? Het is bijvoorbeeld verstandig om te kijken naar het vermogen daarvan. Weet je welk vermogen je nu gebruikt met een traditionele lichtbron? Dan kun je aan de hand daarvan ook het vermogen in LED bepalen dat je nodig hebt. Ter vervanging van bijvoorbeeld 12W, 24W of 30W. En ga je voor nieuwe verlichting in LED? Houd er dan rekening mee dat de lampjes met weinig vermogen toch zullen zorgen voor voldoende lichtopbrengst. De LED steekfittingen werken bijzonder zuinig, waardoor ze weinig stroom verbruiken en er toch voor zorgen dat er meer dan voldoende licht beschikbaar is.

Daarnaast is het een goed idee om te kijken naar de kleurtemperatuur van de steekfittingen in LED. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit 3000K voor warm wit licht, uit 4000K en 4200K voor natuurlijk wit licht en uit 6400K voor helder en koel wit licht. Dat laatste is goed geschikt om je te concentreren en bijvoorbeeld bij te werken. Het natuurlijk witte licht lijkt het meest op daglicht en ga je voor een sfeervolle en warme uitstraling? Dan is warm wit natuurlijk de beste keuze voor de LED verlichting waar je gebruik van wilt maken.

Steekfitting kopen: uitgebreid assortiment

Je hebt de keuze uit steekfittingen in G4 en G9. Kijk goed naar de fitting die er in het armatuur zit, om een keuze te maken uit de verschillende modellen. En maak je nu al gebruik van een traditionele steekfitting? De LED modellen kun je er dan gewoon op dezelfde manier insteken. Vervang een G4-model voor een G4-exemplaar en kies voor G9 als er nu ook G9 inzit. Om het lampje te plaatsen zoals je dat gewend bent, ook al is er nu sprake van LED. En zal je merken dat het stroomverbruik lager ligt, waardoor je er onderaan de streep voordeliger mee uit zal zijn.

We helpen je online de steekfittingen in LED te kopen die je nodig hebt. Vanuit ons uitgebreide assortiment, dat we in de meeste gevallen bovendien voor je op voorraad hebben. Dat betekent dat we er meteen mee aan de slag kunnen, zodat jij de verlichting ontvangt waar je naar op zoek bent. En er meteen gebruik van kunt maken. Vanuit een 10-pack om de voorraad aan te vullen of als je zoekt naar een enkele steekfitting die je nodig hebt in de nieuwe lamp die je hebt besteld. En bestel je online? Je krijgt de LED steekfittingen net als al onze andere producten standaard 100 dagen op zicht.