LED Spots

Een LED spot kopen voor de woonkamer, badkamer of specifiek voor buiten? Je hebt bij ons de keuze uit een breed assortiment spots. Het zijn LED spots, die je misschien kent als LED downlights.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Het is verlichting voor inbouw of opbouw, bij ons altijd op basis van LED. Daarmee zorg je voor een luxe en moderne uitstraling in de ruimte. Je hebt de keuze uit tal van verschillende spots. Vergelijk bijvoorbeeld de kleurtemperatuur, de vorm van de spot (rond, vierkant), de materialen (RVS, metaal, kunststof) en andere belangrijke eigenschappen zoals de (inbouw)diameter.

LED spots

Zoek je een specifieke LED spot? We maken het je bij ons in de webshop graag makkelijk. Bekijk de LED verlichting, waaronder de spots die je kunt bestellen. En gebruik ze in een armatuur of bouw ze in, bijvoorbeeld in het plafond. Zo zorg je voor algemene verlichting of specifieke sfeerverlichting.

Tip: wil je de spots gebruiken in het plafond? Zorg voor een verlaagd plafond, waarin je ruimte hebt om de lampen te plaatsen.

Let bij de keuze voor een spot onder andere op de kleur van het armatuur. Dit is het ‘omhulsel’ van de lamp, die beschikbaar is in bijvoorbeeld zwart, grijs en wit. Bekijk ook de vorm van het armatuur, voor een ronde of een vierkante spot. En let ten slotte op de kleurtemperatuur van de verlichting. Je hebt de keuze uit warm wit licht, natuurlijk wit licht en helder of koel wit licht.

Daarnaast zijn er natuurlijk andere factoren waar je rekening mee kunt houden bij de keuze voor LED spots. Dus wil je die gebruiken om bestaande verlichting te vervangen? Let dan ook op de inbouwdiameter of andere eigenschappen. Je kunt met de LED lampen dan tot wel 85% op de energierekening besparen.

Ook dimbaar

Je kunt een dimbare LED spot bestellen. Houd er wel rekening mee dat je daar een speciale LED dimmer voor nodig hebt. Die bestel je natuurlijk net zo makkelijk online. De LED dimmer voorkomt flikkeren en andere problemen met de LED lamp.

Een dimbare spot is in een aantal gevallen een veel betere keuze dan een niet-dimbare spot. Je bepaalt zelf hoe fel de verlichting moet branden. Dus heb je zin in meer sfeer? Of heb je juist meer licht nodig? Jij bepaalt, voor maximale flexibiliteit.

Daarnaast zijn de dimbare LED spots op die manier een stuk zuiniger dan de reguliere LED spots. Gedimd verbruikt de verlichting minder energie. De besparing loopt verder op, als je niet de volledige lichtsterkte nodig hebt. De spots gelden dan als zeer zuinige LED lampen, waar je op een voordelige manier gebruik van kunt maken.

In iedere kleur

De LED spot is er in verschillende kleurtemperaturen. Je hebt de keuze uit warm wit, natuurlijk wit en helder of koel wit licht. De warm witte kleur heeft een gele gloed en is daarmee goed geschikt voor bijvoorbeeld in de woonkamer. Zowel thuis als in hotels is het een populaire keuze.

De spots met natuurlijk wit licht passen zowel thuis als op kantoor en in andere winkel- of werkomgevingen. Het is een kleur die dicht in de buurt komt bij daglicht. Het heldere of koele witte licht is beter geschikt om productief bij te werken. Daarnaast worden de LED spots in die kleurtemperatuur gebruikt in industriële ruimtes. Thuis worden ze minder vaak toegepast, behalve in het thuiskantoor.

De spots met warm wit licht zijn het meest populair. Kijk naar 2700K tot 3000K aan kleurtemperatuur om daar op een sfeervolle manier gebruik van te maken. Bij 4000K tot 4500K gaat het om natuurlijk wit licht. Het heldere en koele witte licht heeft een kleurtemperatuur van 6000 tot 6400K.

Let op: met het blote oog zal je geen verschil zien tussen 2700K en 3000K of 4000K en 4500K. Het gaat om spots in dezelfde categorie, waardoor je daar zonder problemen goed gebruik van kunt maken. Voorkom dat je meerdere spots van verschillende fabrikanten combineert, omdat de kleuren dan niet helemaal overeen zullen komen.

LED spots: energiezuinig

Wil je de LED spots energiezuinig gebruiken? Daar kies je automatisch voor. De spots leveren je een besparing op van 85% ten opzichte van traditionele halogeenverlichting. Dus wil je maximaal besparen op de energiekosten? Kies voor een LED spot en gebruik daarbij een LED dimmer. Let bovendien op het wattage van de LED spot. De lagere wattages zijn het best geschikt om op de energiekosten te besparen.

Een spot met een lager wattage zal minder energie verbruiken. Houd er wel rekening mee dat een lager wattage ook leidt tot minder lichtopbrengst. Vergelijk dus het aantal lumen van de verschillende spots, als je een minimale hoeveelheid licht nodig hebt. Zo weet je zeker dat de spot voldoende licht zal geven, ondanks het lage vermogen waar je gebruik van maakt.

Tip: zelfs als je geen gebruik maakt van een LED dimmer is een spot op basis van LED een duurzame keuze. De verlichting heeft een veel lager wattage nodig om tot dezelfde hoeveelheid licht te komen. Dat merk je aan de energierekening, omdat je een energiezuinige keuze maakt.

De spots op basis van LED zijn energiezuinig, hebben een lange levensduur en zijn beschikbaar in ieder kleurtemperatuur. Dat maakt het een fijne keuze voor thuis en op kantoor. Dus heb je veel spotjes zitten, maar nog niet op basis van LED? Het is een goed idee om die vroeg of laat een keer te vervangen.

We zijn jouw specialist in LED verlichting. Dat betekent dat we je daar goed over kunnen adviseren. En zoek je naar LED spots die specifiek zuinig zijn? Of wil je meer weten over de kleurtemperaturen en hoe je een goede keuze maakt? Wij helpen je graag op weg met de LED verlichting waar je gebruik van kunt maken. Zo maak je een duurzame keuze met een lange levensduur. Die bovendien bijdraagt aan een lagere energierekening, zodat je de investering vanzelf weer terugverdient.

LED spots kopen

Wil je een spot kopen? Dat doe je eenvoudig online. Wij garanderen je de beste service, de hoogste kwaliteit en maximale garantie. Je profiteert standaard van onze laagsteprijsgarantie. Bovendien krijg je minimaal 2 jaar garantie op alle LED spots en heb je die natuurlijk 100 dagen op zicht. Zo kun je rustig zelf beoordelen of je inderdaad de juiste keuze hebt gemaakt. Ruilen of retourneren is eenvoudig, om je daarover in ieder geval geen zorgen te hoeven maken.

Alle spots op basis van LED worden in de fabriek als streng gecontroleerd op kwaliteit. Op die manier garanderen we dat iedere spot voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die we belangrijk vinden. Zo voldoen de producten aan de strenge eisen voor alle internationale keurmerken en kwaliteitsstandaarden.

En heb je vragen over een bepaalde spot op basis van LED? Stel ons je vragen, dan leggen we je er graag meer over uit. Of bestel meteen online, dan zorgen wij ervoor dat je de LED spot vervolgens zo snel mogelijk in huis hebt.